Cansu Taşkın kimdir kaç yaşında mavi bikinisiyle yürek hoplattı!

Cesur fotoğraflarıyla gündemden düşmeyen Cansu Taşkın, Instagram hesabından paylaştığı mavi bikinili fotoğrafıyla yürek hoplattı!

Cansu Taşkın kimdir kaç yaşında mavi bikinisiyle yürek hoplattı!

Cansu Taşkın, geçtiğimiz dönemlerde Real Madrid'in yıldız ismi Cristiano Ronaldo'nun kendisine mesaj attığını ve görüşme talep ettiğini  öne sürerek gündeme gelmişti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiren Cansu Taşkın yeni bir paylaşımda bulundu. Instagram'ın hikaye bölümünden paylaştığı bikinili fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Güzelliğiyle ve fiziğiyle dikkat çeken Cansu Taşkın yine adından söz ettirmeyi başardı.

CANSU TAŞKIN'DAN MAVİ BİKİNİLİ SEKSİ PAYLAŞIM 

Sosyetik güzel Cansu Taşkın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Güzelliğiyle ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Cansu Taşkın geçtiğimiz günlerde, bir derginin kapak çekimi için objektif karşısına geçmiş, bu anları takipçileriyle paylaşmıştı. Takipçilerinden tam not alan Cansu bu kez de Instagram'ın hikaye bölümünden yeni bir paylaşımda bulundu.Taşkın mavi seksi bikinili fotoğrafı ile sosyal medyayı salladı. 

CANSU TAŞKIN KİMDİR? 

Cansu Taşkın, 15 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Liseden mezun olmuştur. İstanbul Beylikdüzü'nde annesi ve kızkardeşi ile birlikte oturmaktadır. Besteci Metin Özülkü dayısıdır.Vücut ölçüleri 90-58-92 ve boyu 1.84 santimetre olan Cansu Taşkın, 16 yaşında İzmir Fuarı'nda podyuma çıkarak modellik yapmaya başladı. İlk yarışma deneyimini 17 yaşında dünya modellik yarışmasına katılarak dördüncü seçilerek kazandı. Birçok modacı ile model olarak çalıştı. “Modelliğe İtalya’nın Milano şehrinde devam etmek en büyük hayalim” diyen Cansu Taşkın, Türkiye’de birçok defileye çıkmıştır.Cansu Taşkın, 2011 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında dereceye giremeyince isyan ederek ağladı.

 

İşte o paylaşımı...

cansu taskın macvı seksı bıkınısı ıle sosyal medyayı salladı

 

Yorumlar 1 yorum