Cansu Taşkın kimdir kaç yaşında mini etekli pozu olay oldu!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyetik güzel Cansu Taşkın'ın mini etekli seksi pozu sosyal medyada olay oldu!

Cansu Taşkın kimdir kaç yaşında mini etekli pozu olay oldu!

Real Madrid'in yıldız ismi Cristiano Ronaldo'nun kendisine mesaj attığını ve görüşme talep ettiğini  öne sürerek gündeme gelen Cansu Taşkın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da  adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla gündemden düşmeyen sosyetik güzel Cansu Taşkın Instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşımı ile yine adından söz ettirdi.Taşkın, mini etekli seksi pozu ile yürek hoplattı! 

MİNİ ETEKLİ CESUR PAYLAŞIM 

Sosyetik güzel Cansu Taşkın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde bornozlu fotoğrafı ile adından söz ettiren Cansu Taşkın bu kez de Instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşım ile adından söz ettirdi. Taşkın'ın mini etekli seksi pozu yürek hoplattı.

CANSU TAŞKIN KİMDİR? 

Cansu Taşkın, 15 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Liseden mezun olmuştur. İstanbul Beylikdüzü'nde annesi ve kızkardeşi ile birlikte oturmaktadır. Besteci Metin Özülkü dayısıdır.Vücut ölçüleri 90-58-92 ve boyu 1.84 santimetre olan Cansu Taşkın, 16 yaşında İzmir Fuarı'nda podyuma çıkarak modellik yapmaya başladı. İlk yarışma deneyimini 17 yaşında dünya modellik yarışmasına katılarak dördüncü seçilerek kazandı. Birçok modacı ile model olarak çalıştı. “Modelliğe İtalya’nın Milano şehrinde devam etmek en büyük hayalim” diyen Cansu Taşkın, Türkiye’de birçok defileye çıkmıştır.Cansu Taşkın, 2011 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında dereceye giremeyince isyan ederek ağladı.

İşte o paylaşım...

cansu taşkın'dan mini etekli seksi paylaşım

Yorumlar