Cansu Taşkın'ın mayolu fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

Yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Cansu Taşkın, bir dergi çekimi için objektif karşısına geçti. Mayolu fotoğrafı ile hayranlarını adeta büyüledi.

Cansu Taşkın'ın mayolu fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

Real Madrid'in yıldız ismi Cristiano Ronaldo'nun kendisine mesaj attığını ve görüşme talep ettiğini  öne sürerek gündeme gelen Cansu Taşkın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da  adından söz ettirmeye devam ediyor. Cansu Taşkın cesur fotoğrafları ile bir türlü magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz gün Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Taşkın, takipçilerini adeta büyüledi. Bir derginin kapak çekimi için objektif karşısına geçen Cansu Taşkın pembe seksi mayosuyla takipçilerini yine kendine hayran bıraktı! 

PEMBE MAYOLU SEKSİ PAYLAŞIMI OLAY OLDU 

Sosyetik güzel Cansu Taşkın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde, Instagram hesabının story bölümünden paylaştığı mini etekli fotoğrafı ile takipçilerini büyüleyen Cansu Taşkın, bu kez de pembe mayolu fotoğrafı ile takipçilerini kendine hayran bıraktı. Bir derginin kapak çekimi için objektif karşısına geçen Cansu Taşkın, takipçilerinden tam not aldı. Fotoğraf kısa süre içerisinde yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Bir takipçisi Cansu Taşkın'a ''işte Tanrı kadını yarattı'' yazarken bir başka takipçisi ise, ''arka manzara bu kadar dikkat çekmiyor'' yazdı. 

İşte o paylaşım...

cansu taskın pembe seksi mayosuyla hayranlarını buyuledı

 

Yorumlar