Çarpışma ne zaman başlıyor işte tam günü ve saati

Çarpışma'nın başlayacağı tarih açıklandı. Çarpışma 1. bölüm 22 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de başlayacak. İşte Çarpışma fragmanı...

Çarpışma ne zaman başlayacak, Çarpışma'nın başlama tarihi ne sorularınnı yanıtları belli oldu. Çarpışma'nın yayın günü ve tarihi açıklandı. Çarpışma 22 Kasım Perşembe saat 20.00'de yayınlanıyor. Çarpışma 1. bölüm fragmanı ve Çarpışma'nın konusuna ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Siz elmaelma.com okurları için Çarpışma dizisiyle ilgili merak edilenleri derledik.

Ay Yapım’ın heyecanla beklenen yeni dizisi ‘Çarpışma’, 22 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor. Başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı ‘Çarpışma’, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Kadir’, Elçin Sangu’nun ‘Zeynep’, Onur Saylak’ın ‘Veli Cevher’, Alperen Duymaz’ın ‘Kerem’, Melisa Aslı Pamuk’un ‘Cemre’ karakterlerini canlandırdıkları  ‘Çarpışma’nın yönetmenliğini  Uluç Bayraktar yapıyor, senaryosunu Ali Aydın kaleme alıyor.          

ÇARPIŞMA OYUNCULARI 

Çarpışma dizisinin oyuncu kadrosu da konusu gibi iddialı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Kıvanç Tatlıtuğ ve Kiralık Aşk'tan sonra televizyon dizisi yapmayan Elçin Sangu ekranlara geri dönüyor.  Daha önce Kurt Seyit ve Şura dizisinde birlikte oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu yıllar sonra yeniden aynı dizideler. 

Kıvanç Tatlıtuğ ile Elçin Sangu'nun yanı sıra dizide kazaya karışan diğer 2 isim de dizi izleyicilerinin yakından tanıdıklarından. Çukur'un Emrah Komiseri Alperen Duymaz ve Yer Gök Aşk dizisiyle tanınan Melisa Aslı Pamuk. 

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Türkiye Kıvanç Tatlıtuğ'u yıllar önce katıldığı bir modellik yarışmasıyla tanımıştı. Ancak Kıvanç Tatlıtuğu öyle bir oyuncu oldu ki kimse bir dönem modellik yaptığını bile hatırlamıyor. İşte ekranların en çok aranan erkek oyuncularının başında gelen Kıvanç Tatlıtuğ kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu ve kilosu kaç soruları ile Kıvanç Tatlıtuğ'un dizileri ve filmlerinin listesi...

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. 1997 yılına kadar Adana'da yaşan Kıvaç Tatlıtuğ, ailesi ile birlikte daha sonra İstanbul'a yerleşti. Lise eğitimini İstanbul Kalamış Lisesi tamamlayan Kıvanç Tatlıtuğ'un annesinin adı Nurten Tatlıtuğ babasının adı ise Erdem Tatlıtuğ'dur.

Annesi Nurten Tatlıtuğ'un teşvikleriyle başladığı mankenlik kariyerinde, 2002 yılında düzenlenen Best Model yarışmasını kazanarak Türkiye birincisi oldu. Best Model of the World'e katılmaya hak kazananan Kıvanç Tatlıtuğ, “Best Model of the World” yarışmasını kazanmasıyla beraber hem yurt içi hem de yurt dışında tanınmaya başlandı.

KIVANÇ TATLITUĞ AZRA AKIN AŞKI

Yarışmayı kazanmasının ardından ünlü bir ajanstan aldığı teklifi değerlendiren Kıvanç Tatlıtuğ, Fransa'nın başkenti Paris'e yerleşti. Kariyerine burada devam ederken, 2002 yılında,  Azra Akın ile tanıştı ve çiftin ilişkisi 2008 yılına kadar devam etti.

2005 yılında televizyon dünyasına adım atan Kıvanç Tatlıtuğ, "Gümüş" adlı dizide Songül Öden ile beraber başrolleri paylaştı. 2007 "Menekşe ile Halil" adlı dizi ve "Amerikalılar Karadenizde 2" adlı filmde rol aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir Çarpışma dizisi oyuncuları

KIVANÇ TATLITUĞ'UN UNUTULMAZ ROLÜ: BEHLÜL HAZNEDAR

Ünlü oyuncu esas şöhretini ise 2008 yılında, başrollerini Beren Saat ile beraber paylaştığı ve Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynadığı "Behlül" rolü ile kazandı. Bu dizide hayat verdiği "Behlül Haznedar" karakteri, Kıvanç Tatlıtuğ'a Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazandırdı. 2010 yılında “Ezel” dizisinde, son bölümlerinde “Sekiz” adlı yan karakteri canlandırdı.

2013'de vizyona giren Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği “Kelebeğin Rüyası” adlı filmde de yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, veremli bir genci canlandırmak için 20 kilo verdi. 2014 yılında Farah Zeynep Abdullah ile başrolleri paylaştığı "Kurt Seyit ve Şura" adlı dizide de bir süre rol almıştır.

KIVANÇ TATLITUĞ BAŞAK DİZER EVLİLİĞİ

19 Şubat 2016'da stil danışmanı Başak Dizer ile Paris’te dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ, magazin dünyasında ailesine çok düşkün olmasıyla biliniyor. Tatlıtuğ ayrıca iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Tatlıtuğ dizi kariyerine 2016 yılında Cesur Güzel'le devam etti. Dizide babasının intikamını almak isteyen hırslı Cesur'u canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün ile başrolü paylaşmıştı. 

Cesur ve Güzel sonrası dizilere ara veren Kıvanç Tatlıtuğ, Hadi Be Oğlum adlı sinema filmiyle beyaz perdede boy göstermişti. 

Elçin Sangu kimdir Çarpışma dizisi oyuncuları

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Çarpışma dizisinin bir diğer başrolü olan Elçin Sangu, son yıllarda yıldızı parlayan genç oyunculardan. Kiralık Aşk'ta canlandırdığı Defne karakteriyle yıldızı parlayan Elçin Sangu kimdir aslen nereli kaç yaşında, sevgilisi Yunus Özdiken kimdir sorularının yanıtları haberimizde.

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 yılında İzmir'de doğdu. Aslen Çerkes asıllı olan Elçin Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazandı.

ELÇİN SANGU'NUN İLK TELEVİZYON DİZİSİ ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ!

Elçin Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. 

ELÇİN SANGU'YA ŞÖHRETİ GETİREN DİZİ:KİRALIK AŞK

Elçin Sangu'ya şöhreti getiren dizi ise Star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk oldu. Dizide Sangu zengin ve yakışıklık patronuna aşık olan Defne karakterini canlandırmıştı.

Kiralık Aşk'tan sonra televizyon dizilerine ara veren Elçin Sangu, Kiralık Aşk'taki partneri Barış Arduç'la Mutluluk Zamanı filmi için kamera karşısına geçmişti. Gişede istediği başarıyı alan filmin ardından Elçin Sangu internet dizisi olan Yaşamayanlar'da bir vampiri canlandırmıştı. Dizide Elçin Sangu başrolü ünlü oyuncu Kerem Bursin ile paylaşmıştı. 

Alperen Durmaz kimdir Çarpışma dizisi oyuncuları

ALPEREN DURMAZ KİMDİR?

Son yıllarda yıldızı parlayan genç oyunculardan biri olan Alperen Durmaz da Çarpışma kadrosunda. Bodrum Masalı dizisiyle adı iyice duyuran Alperen Durmaz kimdir aslen nereli kaç yaşında sorularının yanıtları şöyle:

1992 yılında Ankara'da doğan Alperen Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile Kariyerine adım attı. Daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı. Bodrum Masalı dizisi  ise kariyerinde zirve yapmasına yardımcı oldu. 

Genç ve yakışıklı oyuncu geçtiğimiz sezon Show Tv ekranlarında yayınlanan Acı Aşk dizisinde Ali karakteri ile ön plana çıkmıştır. Ayrıca Star Tv ekranlarında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde de rol almıştır.

Alperen Durmaz'ı ekranda gördüğümüz son dizi ise fenomen haline gelen Çukur olmuştu. Çukur'da Emre komiseri canlandıran Alperen Durmaz şimdi de Çarpışma kadrosunda. 

Melisa Aslı Pamuk kimdir Çarpışma dizisi oyuncuları

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR? 

Çarpışma'nın bir diğer güzeli ise Melisa Aslı Pamuk. Türkiye'nin güzellik kraliçesi ünlülerinden olan Melisa Aslı Pamuk kimdir, aslen nereli, kaç yaşında sorularının yanıtlarını sizin için derledik. 

Melisa Aslı Pamuk 14 Nisan 1991'de ABD'nin Haarlem bölgesinde doğdu. Aslen Hollanda doğumlu olan Melisa Aslı Pamuk, 2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi'dir. Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye’nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda’da Amsterdam Üniversitesi’nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur.

Melisa Aslı Pamu, 1,76  boyunda ve 58 kilodur. Melisa Aslı Pamuk'un vücut ölçüleri ise 85-62-90'dir.  4 yaşındayken modellik yapmaya başlayan Melisa Aslı Pamuk'un dizi kariyeri ise Yer Gök Aşk dizisindeki başrolüyle başladı. 2014'de Kıvanç Tatlıtuğ'un Kurt Seyit ve Şura dizisinde Ayşe karakterini  oynayan Melisa Aslı Pamuk, Her Sevda Bir Veda, Ulan İstanbul  dizileriyle kariyerini sürdürdü. Melisa Aslı Pamuk'un son dizisi ise ekranlarda uzun süre reyting rekorları kıran Kara Sevda oldu. Kara Sevda'da Asu Kozcuoğlu karakterini canlandıran Melisa Aslı Pamuk, başrolü Burak Özçivit ve Neslihan Atagül ile paylaşmıştı. 

Yorumlar