Çatlaklardan kurtulmanın yolları nelerdir shea yağı birebir

Sadece kilosu olan insanlarda değil, zayıflarda da görülen çatlaklar kadınları çoğu zaman rahatsız etmektedir. İşte sizleri çatlaklardan kurtarmanın yolları...

Çatlaklardan kurtulmanın yolları nelerdir shea yağı birebir

Karın, kol, bel ve bacaklarda görülen çatlaklar hemen her kadını rahatsız etmektedir. Özellikle bacaklarda olan çatlaklar yüzünden etek giymekten bile kaçınan kadınlar var. Ancak çatlakları bir nebze de olsa düzeltebilmek mümkün. İşte sizlere birbirinden güzel ve rahatça bulup uygulayabileceğiniz öneriler...

ÇATLAK OLUŞMASI İÇİN ÖNLEMLER

Çatlağınız yoksa da önlemler mutlaka almalısınız. Öncelikle çatlağa karşı önlemlerden başlayalım...

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Çatlağınız yoksa bile hindistan cevizi yağı ile mutlaka önlem alın. Kilo alıp verdiğinizde ve gelişim çağındaysanız boyunuz uzadıkça çatlaklar meydana gelecektir. İşte bu çatlakları önlemek için hindistan cevizi birebir.

C VİTAMİNİ İÇEREN YİYECEKLER

C vitamini ve kolejen içeren yiyecekleri mutlaka tüketin. Bunlar neler derseniz liste şöyle: Biber, kivi, ıspanak, brokoli, domates, nar, portakal. Kemijk suyu da bolca kolajen içerdiğinden her gün kemik suyuna çorba yapıp için.

ÇATLAĞA İYİ GELEN YAĞLAR

Susam yağı, tatlı badem yağı sarı kantaron yağı. Hepsinden aynı ölçü alıp karıştırın. Sorunlu bölgeye her gün 15 dakika masaj yaparak uygulayın.

SHEA (KARİTE) YAĞI

Eczanelerde bulabileceğiniz bu yağ ile tek başına çatlakları tedavi edebilirsiniz. Her gün sorunlu bölgeye bu yağ ile masaj yapabilirsiniz.

 

Yorumlar