CC krem nedir, nasıl kullanılır, BB krem ve CC krem arasındaki farklar nelerdir?

Günümüzde kadınların kozmetik alışverişlerinde sıklıkla tercih ettiği CC kremler fondötenlerin yerini almış durumda! Peki CC krem nedir, nasıl kullanılır?

CC krem nedir, nasıl kullanılır, BB krem ve CC krem arasındaki farklar nelerdir?

Son zamanlarda kadınların kozmetik alışverişlerinin yeni gözdesi olan cc kremler kullanımı hızla artmaktadır. CC kremler genellikle çillerini kapatmak isteyenlerin, cilt tonunu eşitlemek isteyenlerin ve ciltteki kızarıklıkları kapatmak için kullanılmaktadır. CC krem hakkında akıllarda çok fazla soru bulunmaktadır. Bunlardan, CC krem ve BB krem arasındaki farklar nelerdir, nasıl kullanılır gibi sorular yer almaktadır. Bugün sizler için CC kremin işlevlerini ve ne işe yaradığına dair merak ettiğiniz soruları derledik. Sizde bu tercihlere göre CC krem tericihinizi belirleyebilirsiniz.

cc krem nedir

CC KREM NE İŞE YARAR?

CC krem fondötene oranla daha az kapatıcılığı bulunmaktadır. CC kremin yapısı itibari ile orta kapatıcılık sağlayan ciltteki kızarıklıkları gidermede, cilt rengini eşitlemede ve çilleri kapatmada etkilidir. Kişiye doğal bir görünüm sağalamakla beraberyorgun görünen bir cildi onarmada işlevi bulunmaktadır.  

BB KREM VE CC KREM ARASINDA NE GİBİ BİR FARK VARDIR?

Genellikle çok fazla karıştırılan veya arada hiç bir fark olmadığı düşünülmektedir ancak böyle bir durum söz konusu değildir. BB kremler renkli nemlendiricidir. Aynı zamanda içerisinde güneş koruma faktörleride bulunan bu kremler 30-40-50 faktör gibi koruma etkisi bulunmaktadır. CC kremler ise BB kremlere oranla bir tık daha kapatıcılık özelliğine sahiptir. Fondötenle kıyasladığımızda günlük kullanımı daha rahat ve daha hafif yapıya sahiptir. BB kremle aralarındaki en keskin fark renk eşitleyici ve düzenleyici olmasıdır.

Yorumlar