Charlize Theron kadar güzel olmak için...



O 37 yaşında bir Hollywood yıldızı ve güzelliği asla solmuyor.

Charlize Theron Amerikan ELLE dergisine verdiği röportajda hayatının güzellik anlayışını ve sırlarını paylaştı. 2003 yılında güzel yıldıza Oscar getiren filmi 'Cani' için o kadar şişmanlamayı nasıl göze aldığı sorulduğunda, "Ben bir oyuncuyum, dolayısıyla boş bir tuval gibi olmam gerekiyor.

Bana verilen role göre şekillenmeliyim. O karakterin görüntüsüyle kendimi özdeşleştiremezsem onun gibi hissedemem", diyor.

Peki bakın güzelliğiyle ilgili neler anlatıyor:
9 1

Hollywood yıldızları arasında kaynak ve postiş oldukça moda... Fakat siz saçınızı kısa ya da orta boylarda kullanıyorsunuz. Neden?


"Asla kendim için bir stil belirlemedim. Her zaman saç boyumu oynadığım roller belirledi. Çalışmadığım dönemlerde de kolay şekillenen modelleri seçtim.

Hayır, tembel değilim! Sadece sete girdiğimde saçıma yapılacakları bildiğimden fazla özenli olmaya çalışıyorum. Uzun süredir stilistim Enzo Angiler... Zaman buldukça bana verdiği bakım ürünlerini kullanıyorum."

9 2

Peki imzanız gibi olan sarışınlık?


"Aslında o da rollerim için değişime en uygun olduğundan tercih ediyorum. 'Dior J’Adore' kampanyası için de ekstra sarışın oldum ki buna bayılıyorum. Yedi yıldır böyle. Üstelik parfümün temasına da çok uyuyor: Cazibe!"


9 3

7 yıl mı? Nasıl oldu da hiç değişmediniz?


"Ben gerçek bir güneş savaşçısıyım. Hayır abartmıyorum! Dışarısı kara kış bile olsa 15 bile değil, tam 50 faktörlük güneş koruması kullanıyorum. Cildim için de, saçlarım için de..."
9 4