Ciciş Esra Ersoy videosuyla gündem olan Hacı Sabancı sevgilisi Nazlı Kayı ile fotoğraf paylaştı

Ciciş Esra Ersoy'un çıplak videosu nedeniyle gündem olan Hacı Sabancı sosyal medya hesabından sevgilisi Zeynep Nazlı Kaya ile fotoğrafını paylaştı.

Ciciş Esra Ersoy videosuyla gündem olan Hacı Sabancı sevgilisi Nazlı Kayı ile fotoğraf paylaştı

Çiçişler olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerin adı Hacı Sabancı ile anılmaya başlandı. Ciciş Esra Ersoy'un çıplak videosunu Hacı Sabancı'ya gönderdiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ciciş Esra Ersoy'un videosunun internette yayılması sonrası gözlerin çevrildiği Hacı Sabancı'dan açıklama değil, fotoğraf geldi. Hacı Sabancı sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı ile çekildiği fotoğrafı Instagram sayfasına koydu ve bu akşam oynanacak Beşiktaş maçına gönderme yaptı. Hacı Sabancı'nın paylaşımına takipçilerinden yorum yağdı. Esra Ersoy'un çıplak videosunu hatırlatan takipçilerine Sabancı yanıt vermedi. 

Hacı Sabancı Zeynep Nazlı Kayı

Hacı Sabancı kız arkadaşı Zeynep Nazlı Kayı ile paylaştığı bu fotoğrafın altına, "Akşama Beşiktaş maçı var" diye yazdı ve siyah beyaz emojiler koydu. 

BİRLİKTE FESTİVALE GİTMİŞLERDİ

Hacı Sabancı ve sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı bir kaç gündür dünya sosyetesinin ve ünlü yıldızların katıldığı Coachella Festivali'ne gitmişti. Çift festivalde ve gezilerinde çekildikleri fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

Zeynep Nazlı Kayı Hacı Sabancı fotoğrafları

ZEYNEP NAZLI KAYI KİMDİR?

Zeynep Nazlı Kaya 1992 İstanbul doğumlu. Üniversiteden yeni mezun olan Kayı, Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı ve Aslışah Alkoçlar'ın yakın arkadaşı olarak tanındı. 

Hacı Sabancı'nın Eylül 2017'de gönlünü kaptırdığı sosyetik güzel Zeynep Nazlı Kayı'nın Sabancı Ailesi'yle münasebeti iddialara göre öncelere dayanıyor. Hacı Sabancı ile birlikte olan Zeynep Nazlı Kayı, iddiaya göre öncesinde  Sabancı'nın kuzeni Fethi Kamışlı ile birlikteydi.

AİLE BÜYÜKLERİ TEPKİLİ

Emine Sabancı'nın oğlu Fethi Kamışlı ile büyük aşk yaşadığı öğrenilen Zeynep Nazlı Kayı'nın genç iş adamıyla evlenmesi beklenirken ilişki son buldu.

Aylar sonra Hacı Sabancı'nın sosyetik güzelle aşk yaşamaya başlaması Sabancı Ailesi'nin büyüklerini kızdırdı.

Eleştirilere kulak tıkayıp Zeynep Nazlı Kayı ile birlikte olan Hacı Sabancı, ilişkisini sosyal medyada duyurunca iddiaya göre kuzeni Fethi Kamışlı ile arası bozuldu. Birlikte büyüyen ve bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen kuzenlerin sosyetik güzel yüzünden görüşmeme kararı aldığı öne sürüldü

Fethi Kamışlı ile Zeynep Nazlı Kayı'nın aşkının bitmesine neden olduğu iddia edilen Hacı Sabancı'nın, kuzeniyle sosyal medyada takipleşmeye devam etmesi ise dikkat çekti.

Kuzenlerin arasını bozduğu öne sürülen Zeynep Nazlı Kayı da Fethi Kamışlı ile birbirini takip ediyor. Ancak Fethi Kamışlı ile en son Ekim 2017'de aynı karede yer alan Hacı Sabancı'nın aşkına kuzenini takipten çıkarması konusunda baskı yaptığı konuşulanlar arasında.

KUZENLERİN ARASINA AŞK MI GİRDİ?

En son 6 ay önce birlikte Fransa'ya giden Hacı Sabancı ile Fethi Kamışlı'nın o tarihten bu yana bir araya gelmemek için özen gösterdiği iddia ediliyor.

 

 

 

Yorumlar