Cilde bulaşan saç boyası nasıl çıkar saç boyasını ciltten çıkarmanın yöntemleri nelerdir?

Saçını evde boyayanların ortak sorunlarından biride teninize değen saç boyasını çıkarmada zorlanmak! Saç boyası ciltten nasıl çıkar? işte püf noktaları...

Cilde bulaşan saç boyası nasıl çıkar saç boyasını ciltten çıkarmanın yöntemleri nelerdir?

Çalışma hayatı yüzünden kendine ekstra güzellik salonlarında vakit ayıramayanlar veya güzellik salonlarına gereğinden fazla büyük paralar harcamak istemeyenlerin kendi saçını evde kendileri boyayanların ortak sorunu haline gelen saç boyasının tene temas etmesi sonucunda çıkarmada zorlananlar için bugün bir kaç püf noktayı biraraya getirdik...

- Ciltten saç boyasını çıkarmak için sıklıkla tercih edilen yöntemlerden biri diş macunudur. Evet boyanın temas ettiği cildinize bir miktar diş macunu sürün ve kuruması için biraz bekleyin. Kuruduktan sonra ve macunu temizleyin boyanın kaybolduğunu görebilirsiniz.

- Bir diğer işe yarayan yöntemlerden olanı vazelin kullanmak! Bir parça vazelini boyalı olan yere sürün ve ovalayın bu işlemi devam ettirerek boyanın kaybolduğun görebilirsiniz.

- Boyalı yere bebek yağı uygulamak bir diğer ciltten saç boyasını çıkarmada kullanılan yöntemlerden bir tanesidir. Cildinizi yıkamadan bebek yapını sürün ve bir gün bekleyin daha sonra cildinizi yıkayın.

 

Yorumlar