Cildi yenilemek için ne yapmalı pratik yöntemleri nelerdir?

Evde pratik bir şekilde 4 adımda cildinizi yenilemenin sırrını elmaelma.com okurlarıyla paylaştık! Sizde evde bu yöntemleri uygulayarak cildinizi şımartın!

Cildi yenilemek için ne yapmalı pratik yöntemleri nelerdir?

Güzellik salonlarına yeterli vakti ayıramıyor olabilirsiniz veya bu tarz etkinliklere bütçe ayırmak istemiyor olabilirsiniz. O yüzden elmaelma.com okurları için bugün evde 4 adımda uygulayabileceğiniz pratik yöntemlerle cildinizi yenileyebilirsiniz. Cildinize daha sağlıklı bir görünüm kazandırmak için sizin için hazırladığımız bu yöntemleri düzenli olarak cildinize uygulayarak cildinizi şımartabilirsiniz.

CİLDİNİZDE PEELİNG ETKİSİ YARATIN!

Cildinizi daha canlı göstermek için günlük hayatınızda kullandığınız makyaj ürünlerinin cildinizde bıraktığı kalıntılardan kurtulmak için düzenli olarak cildinizi temizlemeli ve belirli zaman aralıklarında cildinize peeling yapmanız gerekmektedir. Ancak bunun için cilt tipinize göre peeling yaparak cildinizdeki ölü deri oluşumunun önüne geçerek sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz. Bunun için evde çilek veya kiviyi ezerek cildinizde gezdirebilirsiniz. Meyvenin küçük çekirdekleri cildinizdeki öldü deriyi gidermede oldukça etkili olacaktır.

 

CİLDİNİZİ NEMLENDİRMEYİ UNUTMAYIN!

Yağlı veya kuru cilt için farketmeksizin her cilt tipinin belirli oranlarda neme ihtiyacı vardır. Bunun için cildinizin ihtiyacı olan nemi sağlamak için gün içerisinde cildinizi nemlendirmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda evde kendi nemlendiricinizi kendiniz de yapabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki haberimize tıklayabilirsiniz.

 

YORGUN GÖZLERE ELVEDA!

Tüm gece boyunca eğlenmiş veya çalışmış olabilirsiniz. Ancak ertesi gün yorgun gözlerinizden kurtulmak için kendinize bir kaç dakika ayırın ve parmak masajı yapın! Parmaklarınızla yapacağınız masaj şişmiş gözlerinizi indirecek ve lenfatik drenajı etkisi ile göz altı torbalarınızın önüne geçebilirsiniz.

ÖZEL ALAN ÖNEMLİ!

İş hayatınız veya özel hayatınız ne kadar yoğun tempoda olursa olsun her zaman size ait bir zaman dilimi olmalı! İş yükünüzü unutabileceğiniz yoğun tempodan bir nebze de olsa sıyrılabilmeniz ve unutabileceğiniz zaman dilimleri ayırın.

Yorumlar