Cilt beyazlatmak için evde doğal yapılan maske tarifleri nelerdir nasıl yapılır?

Güzelliğinize güzellik katın! Cildinizin bir tık rengini açmak istiyorsanız evde doğal maske yöntemleriyle açmanın yollarını sizler için hazırladık.

Cilt beyazlatmak için evde doğal yapılan maske tarifleri nelerdir nasıl yapılır?

Bir kaç ton cilt renginizi açmak için evde kolaylıkla yapabileceğiniz ve malzemelere kolaylıkla ulaşabileceğiniz doğal yöntemleri elmaelma.com okurları için sıraladık. Sizde güzelliğinize güzellik katmak ve cilt renginizi açmak için sizler için hazırladığımız doğal yöntemleri deneyebilirsiniz.

YULAF EZMESİ VE YOĞURT MASKESİ

Domates suyundan ve yulaf ezmesinden birer kaşık alıp bir kasenin içerisine koyun daha sonra bu karışımız cildinize ugulayın ve yaklaşık 20 dakika kadar bekleyip normal su ile durulayın. Yulaf ezmesi aynı zamanda cildinizde peeling işlevi görüp cildinizdeki ölü derileri atmaya yardımcı olur.

KURUMUŞ PORTAKAL KABUĞU VE YOĞURT

Daha önce soymuş olduğunuz portakal kabuklarını güneşte kurutun daha sonra kuruttuğunuz kabukları rendeleyip yoğurtla hamur haline getirin ve cildinize uygulayın. Bu karışımı cildinizde 20 dakika kadar bekletip soğuk su ile durulayın

TAM BUĞDAY VE ZERDEÇAL MUCİZESİ

2 tatlı çay kaşığı buğday unu 1 tatlı kaşığı toz zerdeçal, 1 tatlı kaşığı limon suyu ve yoğurt ekleyip cildinize uygulayın. Elde ettiğiniz karışımı cildinizde 20-25 dakika kadar bekletin ve yüzünüzü durulayın.

LİMON VE BAL

Limon ve baldan birer tatlı kaşığı alıp bir kasenini içerisinde iyice karıştırın ve karışımı cildinizde kurumaya bırakın. Yaklaşık 20 dakika kadar bekledikten sonra cildinizi durulayın cildinizin yenilendiğini ve aradaki farkı görebilirsiniz.

 

Yorumlar