Cilt lekeleri makyajla nasıl kapatılır? Cilt lekelerini kapatmak için hangi malzemeler gerekir?

Günümüzde makyaj malzemeleri sayesinde bir çok kusurunuzu gizleyebilir ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Cilt kusurları makyaj ile nasıl kapatılır?

Cilt lekeleri makyajla nasıl kapatılır? Cilt lekelerini kapatmak için hangi malzemeler gerekir?

Bugün sizler için cildinizdeki kusurlarınızı basit yöntemlerle nasıl kapatabilirsiniz, az ürünle yoğun cildinizdeki kusurlarınızı nasıl yoğun kapatmanız gerektiğini hazırladık. Cildinizdeki kusurları kapatabilmenin püf noktalarını sizler için hazırladık...

İlk olarak burada dikkat etmeniz gereken en önemli şey fondöteninizin ve kapatıcınızın cildinizle doğru orantılı olmasıdır. İlk olarak cildinize güneş koruyucu kreminizi sürmelisiniz ardından üzerine ten renginizle uyumlu olan fondöteninizi tampon hareketlerle cildinize uygulamalısınız. Buradaki temel amaç ten renginizi eşitlemek olacaktır.

İkinci aşamada ise kapatıcınızdan elinize az bir miktar sıkarak cildinizde kusurlu olan yerlere bir miktar tampon hareketlerle uygulayın. Cildinizdeki lekeli bölgelerinize ufak dokunuşlarla yüzünüzde dağıtın. Daha sonra cildinizi bir pudra yardımı ile sabitleyin. Lekelerden kurtulmak bu kadar basit! 

Cildinizdeki küçük kusurlarınızı kapatmadaki amaç, kat kat fondöten sürmek veya kapatıcı kullanmak olmamalıdır. Buradaki ama az ürünlerle ve basit hareketlerle kusurları görünmez haline getirmek olmalıdır.

 

Yorumlar