Cinsel gücü arttıran besinler nelerdir sarımsak tüketin!

Cinsel gücü arttıran besinler nelerdir? Tükettiğimiz besinler her alanda olduğu gibi cinsel hayatta da etkisi büyüktür. İşte cinselliği arttıran besinler!

Günlük hayatımızda tükettiğimiz besinler bir çok şeyi etkileyebilmektedir. Bunlardan biride cinselliktir. Tüketiğiniz bazı besinler cinsel gücü olumsuz yönde etkilerken bazılarıda cinsel gücü arttırmaktadır. Zaman zaman kadın ve erkek arasında yaşanan cinsel sorunların üstesinden gelebilmek için bazı besinlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Diyetisten Neslihan Aktepe cinsel gücü arttıran besinleri şu şekilde sıraladı...

Cinsel gücün artmasında en önemli faktör kan dolaşımının hızlanmasıdır. Beslenme düzeninizde yapacağınız ufak değişiklikler ile cinsel yaşamınızı olumlu etkileyebilirsiniz.

Cinsel gücü arttıran besinlere örnek olarak, çikolata, somon, ananas, ahududu, böğürtlen, çilek, kiraz, yaban mersini, avokado, domates, kabuklu deniz ürünleri, acı pul biber, zencefil, kuru yemişler ve sarımsak sayılabilir. Demir eksikliği cinsel hayatı olumsuz etkileyebilir. Demir eksikliğinin oluşmaması için de yağsız kırmızı et, tavuk, hindi, yumurta ve kuru baklagiller tüketilmelidir. Sigara, alkol ve stres işe cinsel gücü olumsuz etkileyen faktörlerdendir.

Yorumlar