Cinsel hayatı belirleyen faktörler nelerdir?

İsminizin baş harfi cinsel yaşamınızdaki karakterinizi belirlediğini biliyor muydunuz? Sizin baş harfiniz ne?

Cinsel hayatı belirleyen faktörler nelerdir?

Günlük yaşamımızda oturup kalkmamızdan kullandığımız kelimelere kadar bir çok hal ve hareketimizin karekterimizi ele verdiğini hepimiz biliyoruz. Hatta zaman zaman arkadaş ortamında küçük tahminler bile yapıyoruz. Peki baş harfinizin cinsel yaşamınızdaki karekterini ele verdiğini biliyor muydunuz? Hayır mı? İşte baş harfinize göre cinsel yaşamınızdaki karakter analiziniz...

A

Romantizm size göre değil! Siz daha çok aksiyon ve hareketle ilgilisiniz! İlişkilerinizde flört edecek kadar sabırlı değilsiniz. Aceleci ve cüretkar tavırlarınız sabırsızlığınızı göstermektedir. Oldukça dobra ve partnerinizin oldukça çekici olması sizin için son derece önemli! Sizin öteki adınız 'Şehvet'!

B

Siz romantizmin diğer adısınız. Mum ışığı, loş ortamlar tamda olarak size göre! Partneriniz size sürekli olarak manidar hediyeler almak zorunda çünkü siz bu numaralardan hoşlanıyorsunuz. Cinsel hayatınızda ise iradeniz oldukça güçlü sevginizi partnerinize göstermede oldukça etkilisiniz.

C-Ç

Sosyal yaşantınız olmadan siz bir hiçsiniz! Flörtsüz asla duramazsınız. Partneriniz her anınızda yanınızda olmalı ve duygulu duyarsız farketmeksizin tam anlamıyla tek kalamayanlardansınız. Ancak cinsel hayat sizin olmazsa olmazlarınız arasında ancak çok uzun bir süre cinsel yaşamınız olmadan da durabilirsiniz. İradeniz oldukça kuvvetli.

D

Hırs sizin diğer adınız! İstediğinizi alana kadar durmayanlardansınız! Karşınızdaki kişi imkansız olsa bile kolay kolay vazgeçmiyorsunuz. Yardımsever olduğunuz kadar oldukça popülersiziniz ancak fazla hırs, kıskançlık ve bencillik fazla!

E

Hayattaki en büyük zevkiniz çok konuşmak. Sizin öteki adınız kesinlikle geveze olmalı! Partnerinizi dinletemirsanız yandınız. Bu nedenden bile partnerinizi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Konuşmak sizin için adete bir ihtiyaç. Cinsel hayatınızda da bu durum aynı! Aşırı kontrolcü ve flörtseversiniz. Ancak bir kere gönlünüzü kaptırdınız mı dünyanın en sadık insanına dönüşebilirsiniz.Ancak cinsellik olmadan da yaşayabilirsiniz.

F

Romantizm sevgi tam size göre! Partnerinizi ilahlaştırabiliyorsunuz ve bundan mutluluk duyuyorsunuz. İçinizde sıcacık bir duygu birikimi var ve oldukça romantizmi doruklarda yaşıyorsunuz. 

G

Gözünüz hep yükseklerde sizin. Ayrıntılar sizin için oldukça önemli özellikle statüsü sizden yüksek olan insanlarla olmak sizi yüceltiyor. Sizin diğer adınız erotizm ve zirve olabilir.

H

Sürekli olarak hareket halindesiniz. Sürekli olarak arayış içerisnidesiniz. Aradığınız partner sizi zenginleştirecek ve yüceltecek biri olmalı! Her ne kadar bu durum sizin için iyi olmasa bile siz bundan hoşlanıyorsunuz ve vazgeçmeyeceksiniz.

I-İ

Sevgi tam olarak size göre! Sevgiyle beslenip sevgiyle yaşayabilenlerdensiniz. Partnerinizin sizin gönlünüzü ve cinsel hayatınızda memnun edebilmesi için hoşgörü ve nazik olması yeterli olabilir. Ancak sizin alehinize olabilecek bir durum var o onuda sürekli olarak her şeyi partnerinizden beklemenizdir!

J

Doyamadığınız ve doymayacağınız derecede fiziksel enerjiye sahipsiniz. Cinsel hayatınızda hiçbir güç sizi durduramaz! Sizin diğer adınız kesinlikle meydan okuma olabilir.

K

Her ne kadar utangaç gibi görünsenizde sizin diğer adınız kesinlikle şehvet. ciddi duruşunuz  ve görüntünüz çevrenizde çekingenlik yaratıyor.

L

Sizin diğer adınız tutku! Sevilmek sizin için çok da önemli olmayan bir konu sizin için önemli olan sevmek siz partnerinizi sevmediğiniz sürece patnerinizin sizi sevmesi çok da önemli değil.

M-N

Çok duygusalsınız. Bir ilişkiye başladığınızda tüm benliğinizle kendinizi bırakıveriyorsunuz. Masum olduğunuz kadarda cüretkar ve çekingensiniz. Her ne kadar duygusal olsanız bile fantezileriniz karşınızdaki kişiyi baştan çıkarabilir.

O-Ö

Cinselliğe çok fazla düşkünsünüz. Anca bir o kadarda çekingensiniz. Yapmanız gereken tek şey ilgi alanlarınızı birazda başka alanlara yöneltmek olmalı! Maddiyat ve güç sizin için tek çıkış yolu. Ancak cinselliği oldukça ciddi bir iş gibi görüyorsunuz. 

P

Sizin için cinsel hayattan daha ağır basan bir konu daha var o da sosyal statü! Çünkü statüsü düzgün olmayan biri sizin dengenizi bozabilir. Aynı zamanda karşınıza çıkacak olan kişi zeki ve cüretkar olmalı çünkü siz bundan haz alıyorsunuz.

S-Ş

Cinsellik sizin için herşeyden daha öte birşey! Yaşamınızda bir çok olumlu ve olumsuz şey cinsel yaşamınızı kolaylıkla etkileyebiliyor. Ama ne olursa olsun bu duygunuzu hiçbir zaman kaybetmiyorsunuz.

Oldukça romantik ve aşka düşkünsünüz. Flört tam olarak size göre! Hem kırılgan hemde şevkatlisiniz. Ufak bir aksilikte normal hayatınıza geri dönmeniz zor olmayacaktır.

U-Ü

Yaşantısında her zaman değer görecek birisini ister. O aşka aşıktır mottosu tam olarak size göre. Sevmek için yaratılmıştır. 

V

Kesinlikle ilişki adamı değilsiniz ve her zaman özgürlüğünüzün peşinde koşarsınız. Gizemli insanlar sizi her zaman büyüler. Bu yüzden bütün ilişkileriniz aksiyonludur.

Y

Siz bağımsızlık düşkünü birisiniz ve tek bir kişiye asla bağlı olamazsınız. Maymun iştahlı sözü tam olarak size göre ve cinselliğe oldukça önem veriyorsunuz. Ancak maddiyat sizin için ön planda yerini almaktadır.

Z

Aşk sizin için acı çekmekten ibaretir. Mazoşist sizin diğer adınız olmalı! Her ne kadar belli etmeseniz bile cinselliği seviyorsunuz ancak evlenmeden olmaz diyenlerdensiniz.

Yorumlar