Cinsel ilişki zararlı diyen Okan Bayülgen'e Ömür Gedik'ten Cevap!

Cinsel ilişki zararlı diyen Okan Bayülgen'e, şarkıcı Ömür Gedik'ten cevap geldi! Gedik "Kağıt üzerinde haklı olabilir ama pratikte katılmıyorum'' dedi!

Cinsel ilişki zararlı diyen Okan Bayülgen'e Ömür Gedik'ten Cevap!

Ekranların muzip çocuğu Okan Bayülgen geçtiğimiz gün bir gazeteye verdiği röpörtajla dikkatleri üzerine çekmişti. Okan Bayülgen, röportajında, "Cinselliği tamamıyla bıraktım ve çok rahatım. Çünkü cinsellik bütün kötülüklerin anası. Buradan herkese söylüyorum. Un, tuz, şeker yiyin, kilo da alın sorun yok." diyerek yaptığı açıklamalarıyla yine adından söz ettirmişti. Bayülgen'in 'seks tavsiyesi' ne şarkıcı Ömür Gedik'ten cevap gecikmedi.Ömür Gedik,  cinsel ilişkiye girmenin zararlı olduğunu iddia eden şovmen Okan Bayülgen'e "Kağıt üzerinde haklı olabilir ama pratikte katılmıyorum'' dedi!

Şarkıcı Ömür Gedik, cinsel ilişkiye girmenin zararlı olduğunu iddia eden şovmen Okan Bayülgen'e cevap verdi.

"KAĞIT ÜZERİNDE HAKLI OLABİLİR AMA KATILMIYORUM"

Şovmen Okan Bayülgen, "Cinsel ilişkiyi tamamen bıraktım ve çok rahatım" açıklamasıyla gündem olmuştu. 54 yaşındaki şovmen, "Bütün kötülüklerin anası cinsel ilişki. Buradan herkese söylüyorum. Un da yiyin, şeker de tuz da. Üç beyazdan kaçınmaya gerek yok. Kilo da alın, hiç sorun yok. Yeter ki cinsel ilişkiye girmeyin. Benim tavsiyem, uzun bir hayat için cinsel ilişkiyi bırakmak şart" ifadelerini kullanmıştı. Ömür Gedik, bu açıklamaya Twitter hesabı üzerinden cevap verdi. Ünlü şarkıcı, "Cinsel ilişki zararlı diyen Okan Bayülgen kağıt üstünde haklı olabilir ama pratikte kendisine katılmıyorum." mesajını yayınladı.

Yorumlar