Cinsel organ büyütme yolları nelerdir karın bölgesinden alınan yağlarla...

Cinsel organ büyütme yolları nelerdir? Penis ameliyatları hakkında tüm merak edilenleri sizler için hazırladık!

Cinsel organ büyütme yolları nelerdir karın bölgesinden alınan yağlarla...

Cinsel organ büyütme yolları nelerdir? Cinsel organından memnun olmayan kişiler için çözüm önerileri bitmiyor. Uzmanlar, cinsel organından memnun olmayan erkekler için karın bölgesinden alınan yağlarla 3 cm kadar uzatılabileceğini söylüyor. Penis ameliyatları hakkında tüm merak edilenleri Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Umut Tuncel'den öğrendik. İşte merak edilenler! 

EVLİLİKLERİN BİTMESİNE ZEMİN HAZIRLIYOR 

Fazla kilo, kasık ve göbek bölgesinde yağlanma artışı, torbada aşırı genişleme, doğumdan itibaren var olan veya daha sonra gelişen penis eğrilikleri ve hatalı sünnete bağlı oluşan görünüm bozuklukları pek çok erkek için özgüven sorunu olabiliyor. Uzmanlara göre kişisel özgüven cinsel organın görünümü ile yakından ilişkili. Bu da kişinin psikolojisinin bozulmasından tutun da evliliklerin bitmesine kadar zemin oluşturabiliyor.

EN GÜVENİLİR YÖNTEM: KİŞİNİN KENDİ YAĞINDAN ENJEKSİYON

Cinsel organ uzunluğu ve estetik açıdan görünümü kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. 12-13 cm boyundaki cinsel organ normal, 12 cm’den küçükler ise kısa olarak kabul ediliyor. Ancak bu sorun ameliyatla giderilebiliyor. Ameliyatlarda kullanılan başlıca yöntemler yağ enjeksiyonları, doku transferleri ve dolgu maddesi enjeksiyonları sayılabilir. Uzmanlar içlerinde en güvenilir yöntemin ise kişinin '‘kendi yağından enjeksiyon'' olduğunu söylüyor. Kişinin kendi yağları ile uygulanan büyütme işlemi için genel anestezi ve hastanede yatmak gerekmeyeceği gibi, sıklıkla 1 gece hastanede tutulması tercih ediliyor.

"CİNSELLİK 2-3 HAFTA ERTELENMELİ"

Sırf bu uygulamayla bile uzunlukta 2-3 cm kazanım sağlanabiliyor. Özel yöntemlerle elde edilen yağ dokusu bir inceltme işlemine tabi tutulur ve cinsel organda deri altına yaygın şekilde enjekte edilir. İşlem süresi 1-2 saat arasında değişmektedir. Bu operasyonlar sonucunda verilen yağın yaklaşık yüzde 40’ı ilk 6 ayda erimektedir. Kalan kısım tutunmakla birlikte 6. ay kontrolünde yapılacak değerlendirmede bir seansa daha ihtiyaç olup olmadığı belirlenmektedir. Nadir olarak üçüncü uygulama ihtiyacı da doğabilmektedir. Burada öncelikli sebep kişinin yağ doku kalitesi, diğeri ise erken dönemde uyulması gereken bazı durumlara uyulmaması sayılabilir.

2-3 HAFTA KADAR CİNSEŞ İLİŞKİYE GİRMESİ YASAKTIR 

Sorunların olasılığını azaltmak için ameliyat sonrasında doktorun önereceği antibiyotik, ağrı kesici ve diğer ilaçlar aksatılmadan kullanılmalı, pansuman, bandaj ve özel korseler düzenli olarak uygulanmalıdır. Hasta 1 hafta kadar pansuman yaptırmalıdır. 2-3 hafta kadar da cinsel ilişkiye girmesi yasaktır. Sigara ve tütün kullanımı doku dolaşımını olumsuz etkileyerek oluşabilecek tüm sorunların ihtimalini ciddi oranda artırır.

BU KİŞİLER AMELİYAT İÇİN UYGUN DEĞİLDİR!

Gevşek derisi olan, deri gerginliği azalmış olan, şeker hastalığı, kalp hastalığı, kollajen doku hastalığı, damar hastalığı gibi tıbbi problemleri olan gerçek dışı istekleri olan (çok şişman hastanın ideal vücut ölçüleri beklemesi gibi) hastalar bu ameliyat için uygun değildirler.

 

Kaynak: Habertürk 

 

Yorumlar