Cinselliğin bilinmeyen faydaları nelerdir?

Cinselliğin faydaları nelerdir? Cinselliğin bilinmeyen faydaları şaşırtıyor! Çiftlerin duygusal ve sağlıklı bir ilişkinin devamı için oldukça önemlidir.

Cinselliğin bilinmeyen faydaları nelerdir?

Cinselliğin faydaları nelerdir? Cinsellik hakkında bilinmeyen faydaları nelerdir? Cinsel yaşam sağlığı olumsuz etkiler mi? Seks sağlık için faydalı mıdır? Seks adet ağrılarını geçirir mi? Adet ağrılarına seks iyi gelir mi? Seks zayıflatır mı? gibi merak edilen soruların cevabını içeriğimizden öğrenebilirsiniz...

UYKUSUZLUK SORUNU YAŞAYANLAR İÇİN...

Cinsel ilişki sırasında salgılanan mutluluk hormonunun da etkisiyle kaslar gevşer ve daha kaliteli bir uyku için zemin hazırlanır. Cinsel ilişki sonrası daha kolay uyuyabilir ve uyku sorunlarından kurtulabilirsiniz.

FAZLA KİLOLARDAN KURTULMAK İÇİN...

Rutin seks hayatı kas sistemini etkili bir şekilde çalıştırarak vücudun forma girmesine katkı sağlar. Egzersiz işlevi gören seks aynı zamanda kalori yakmada da etkili.

KALP VE DAMAR SAĞLIĞINI ETKİLİYOR!

Düzenli seks hayatı olanlar kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini azaltıyor. Erkekler üzerinde yapılan bir araştırmaya göre haftada en az 3 kez seks yapanların kalp krizine yakalanma riski daha az ve seks yapanlara göre oldukça düşük.

ÖZGÜVENİ ARTTIRIYOR

Tatmin edici ve mutlu bir şekilde sürdürülen düzenli seks hayatı kişilerin kendilerine olan güvenlerini artırarak kendilerini daha çok sevmelerine katkı sağlar.

PSİKOLOJİYİ DESTEKLİYOR!

Seks hayatı düzenli olan çiftlerin psikolojik olarak daha mutlu ve keyifli bir yaşamları olduğu saptanmış. Ayrıca düzenli seks yapan çiftlerin daha az iletişim sorunu yaşadığı ve sorunlarını daha kolay çözebildikleri de araştırmalarla kanıtlanmış.

ADET SANCILARINI GİDERMEYE YARDIMCI!

Seks hayatı rutin hale gelmiş kadınların adet sancılarının azaldığı ve adet döngülerinin daha düzenli olduğu uzmanlarca yapılan araştırmalarla kanıtlanmış.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ ETKİLİYOR

Haftada en az 2 kez seks yapanların bağışıklık sistemi %30 daha güçlü. Siz de düzenli seks yaparak bağışıklık sisteminizi daha güçlü hale getirebilirsiniz.

GENÇLİK İKSİRİ ARAYANLAR İÇİN...

Düzenli cinsellik ile daha genç kalacağınızı biliyor musunuz? Düzenli cinsel ilişki sayesinde cildiniz daha güzel ve parlak olur, yaşlanma etkileri yavaşlar.

DAYANILMAZ AĞRILARI DİNDİRİYOR

Orgazm sırasında salgılanan endorfin hormonu var olan ağrıları gidermede etkili. Düzenli seks ile ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz.

KEMİKLERİ GÜÇLENDİRİYOR!

Rutin seks ile birlikte salgılanan testosteron hormonu kemikleri güçlendirerek daha sağlıklı kas ve iskelet sistemine sahip olmayı sağlar.

Yorumlar