Cinsellikten kaçan sevgili cinselliğe nasıl teşvik edilir?

Sevgiliniz cinsellikten sürekli kaçıyor mu o halde sizler için derlediğimiz bu yöntemleri uygulayarak sevgilinizi cinselliğe ikna edebilirsiniz!

Cinsellikten kaçan sevgili cinselliğe nasıl teşvik edilir?

 

Partneriniz bir şekilde cinsel temastan uzaklaşıyor bir türlü cinselliğe teşvik edemiyorsanız sizler için bir kaç yöntem derledik. Sizde bu yöntemleri uygulayarak partnerinizi yola getirebilirsiniz!

İlk olarak küçük seks oyunları partnerinizi baştan çıkarmaya yetebilir birden üstüne gidiyorsanız bu onu ürkütüyor ve sizin isteğinizi partnerinize diretiyormuş hissi verebilirsiniz. Bunu yapmak yerine ufak oyunlar oynayın.

Ya da çok çekingen olabilirsiniz fakat bunu karşı tarafa bir şekilde belli ederseniz bu partnerinizi daha fazla ateşleyecektir. Erkekler kadınlara göre görsellikten daha fazla etkilenmektedir. Bu durumda sizin yapmanız gereken şey çok basit! Sadece giyiminize biraz seksapalite eklemeniz yeterli olacaktır. Bu partnerinizi anında uyaracaktır. Bir de bu hem kadınlar için hemde erkekler için geçerli olacaktır ki partnerinizin gözlerinin içine uzun uzun bakın.

sevgilinizi cinselliğe nasıl teşvik edebilirsiniz

Cinsellikte uyarıcılığı en fazla olan şey ise kokudur! Etkili, çekici bir parfümle karşı tarafı ateşleyebilirsiniz. Fakat koku sonusunda dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan bir tanesi de parfümünüzü abartmayın ki kokunuzun keskinliği partnerinizi itmesin! 

Tensel temas partnerinizi baştan çıkarabilir! Partnerinize hafif dokunuşlar uygulayarak okşamaya başlayın. Tensel temas uygulaması yaparak partnerinizi cinsellik isteğinizi kuvvetli bir şekilde karşı tarafa ifade edebilirsiniz.

Tam anlamıyla çıplak olmak yerine yarı çıplak olmayı tercih etmek size ayrı bir seksilik katacaktır. Bu şekilde partnerinize hafif sıcak soluğunuzu nefesinizi hissettirebilirsiniz. Hala amacınıza ulaşamadıysanız son koz tahrik edici bir film! eğerki partnerinizi yeteri kadar uyaramadıysanız istediğinizi elde edemediyseniz yapmanız gereken son koz partnerinizi cinselliğe özendirebilecek 'Hadi bir film izleyelim' teklifinde bulunmak olabilir. Seçtiğiniz film partnerinize cinselliğe hatırlatmalar yapmalı! İşte o zaman küçücük bir bakış bile ne istediğinizi karşı tarafa iletebilir.

partnerinizi cinselliğe nasıl teşvik edebilirsiniz

Yorumlar