Haftanın yeni filmleri burada!

Bourne'un Mirası


Yönetmen: Tony Gilroy
Oyuncular: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton

Bildiğiniz Bourne evreni genişliyor. Efsane seriye yeni bir CIA ajanı Aaron Cross (Jeremy Renner) katılıyor ve ilk üç filmde yaşanan tüm olaylar Cross'un hayatıa ölüm-kalım savaşı olarak yansıyor.
5 1

Korku Kapanı


Yönetmen: Johannes Roberts
Oyuncular: Noel Clarke, Colin O'Donoghue, Antonia Campbell-Hughes

Londra'da koas ortamı hüküm sürmektedir zira oldukça gizli veriler taşıyan askeri bir yük taşıma uçağı düşmüştür. Tüm kargo da şehrin dört bir yanına yayılmıştır. Şehrin içinde olduğu bu durumdan habersiz olan Charlie ve Shelley, ani ayrılık kararı sonrası kiralık bir depoda eşyaları bölüşmektedirler. Üstelik yanlarında en iyi arkadaşları Mark ve Nikki de vardır. Fakat bir anda elektrikler kesilir ve uzun koridorlarla birbirine bağlı olan depolarda mahsur kalırlar. Daha da kötüsü peşlerinde onları bir bir avlayan gizemli bir avcı vardır. Kilitli ve güvenli kalma üzerine kurulu bir sistemin içinden nasıl sağ çıkmayı başaracaklardır ?
5 2

Paris-Manhattan



Yönetmen: Sophie Lellouche
Oyuncular: Alice Taglioni, Patrick Bruel, Marine Delterme

Nev-i şahsına münhasır sinemacı Woody Allen'a takıntılı olan bir eczacı düşünün. Alice, Allen'ın tüm filmleri ezbere bildiği yetmezmiş gibi, yönetmenin kendisini de kafaya takmış haldedir. Bir gün 'şans eseri' Victor adında orta yaşlı bir adamla tanışır ve Vicyor'ın hayatında hiç Woody Allen filmi seyretmediğini öğrenir! Alice başta bu sıradan görünen adamla hiç anlaşamayacağını düşünsene, Victor onu haksız çıkartacaktır.
5 3

Saftirik Greg'in Günlüğü: İşte Şimdi Yandık


Yönetmen: David Bowers
Oyuncular: Zachary Gordon, Robert Capron, Devon Bostick

Okul nihayet bitmiş ve heyecanla beklenen yaz tatili gelmiştir. Greg Heffley dinleneceği, bol eğlenceli bir yaza hazırdır. Fakat yaz için yaptığı tüm planlar bir anda suya düşer. Greg şimdi plansız kalmıştır; e bütün yaz nasıl geçecektir?
5 4