Concealar ile 5 farklı alanda makyajınızı tamamlayabilirsiniz

Makyaj seven kadınların olmazsa olmazlarından concealar'ın kapatıcı görevinin dışında 5 farklı kullanımında olduğunu biliyor muydunuz? İşte ayrıntılar...

Concealar ile 5 farklı alanda makyajınızı tamamlayabilirsiniz

5 işlemi tek malzemeye indirmek ister misiniz? İşte concealar tam size göre. Kapatıcı olma işlevinin yanı sıra Concealar'ın 5 farklı kullanım alanı. Tek bir dokunuşla yorgun görünümüzden kurtulabilirsiniz. İşte o taktikler...

HAFİF BİR FONDÖTEN OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ

Yaz aylarında hafif bir cilt makyajı yapmak istiyorsanız kapatıcınız kurtarıcı olabilir. Nemlendirici veya bakım yağınızla karıştıracağınız concealer'ınızı kapatıcı ve hafif bir fondöten olarak kullanabilirsiniz.

KUSURLARINIZI CONCEALAR İLE KAPATIN

Fondöteninizin güçlü kalmadığı ve cilt kusurlarınızı kapatamadığınız noktalarda concealer'ınızdan faydalanın. Nokta atışı yapacağınız uygulamalarla ekstra bir fondöten katmanı yerine hafif bir sonuçla cilt görünümünüzü kusursuzlaştırın.

FARINIZDAKİ KALICILIĞI ARTIRIN

Göz kapağınızdaki renk eşitsizliğinizi gidermek ve farınızı daha pigmentli ve kalıcı bir sonuçla uygulamak için kapatıcınızdan faydalanın. Dağıttığınız ürünü ten renkli bir far veya pudra ile sabitlemeyi unutmayın.

 HATLARINIZI BELİRGİNLEŞTİRİN

Yüz şeklinizi değiştirmek ve hatlarınızı belirginleştirmek için cilt tonunuzdan bir-iki ton açık kapatıcınızı elmacık kemiklerinizin üzeri, çene ve burun köprüsü gibi yüzünüzün yüksek bölgelerine uygulayın.

EYELİNER SÜRMEDEN ÖNCE KULLANIRSANIZ...

Kırmızı ruj, kuyruklu eyeliner ve kaş kontürü gibi sınırları çok belirgin ve önemli olan uygulamalarda concealer'ın kapatıcı etkisinden faydalanabilirsiniz. Keskin uçlu bir fırçayla elinizin titrediği bölgeleri kamufle ederek net ve keskin sınırlar elde edebilirsiniz.

Yorumlar