Davet kıyafet kombini nasıl yapılır dikkat edilmesi gerekenler öneriler nelerdir?

Yaz sezonu açıldı! Artık düğün davetleri başladı bile! Ancak siz davetlere katılırken kıyafet kombini yapmada zorlananlar için 5 tavsiyemize kulak verin!

Davet kıyafet kombini nasıl yapılır dikkat edilmesi gerekenler öneriler nelerdir?

Yaz mevsimi denince akla gelen ilk etkinliklerden biri de düğün davetleridir. Arkadaşlarınız yakın akrabalarınızın bu özel gününde bulunmak sizin birinci vazifeniz! Ancak bu tarz organizasyonlara katılırken kıyafet kombini yapmada zorluk çekiyor olabilirsiniz. Bu noktada size yardımcı olabilmek adına elmaelma.com olarak özel geceler katılırken dikkate almanız gereken tavsiyelerde bulunduk!

RİKS ALMAYIN ELBİSE SEÇİN!

Özellikle düğün ve özel organizasyonlara katılırken çoklu parça kıyafetleri tercih ederseniz büyük risk almış olursunuz. Bu noktada sizin için en ideal olanı tek parça yani elbise olacaktır. Elbise her halükarda her anda sizin kurtarıcınız olan bir parçadır. Bu yüzden dolabınızdaki en sevdiğiniz ve geceye uygun olan elbiseyi topuklu ayakkabılarınızla kombinleyebilirsiniz!

MİNİ ETEKLERE DİKKAT!

Mini etekler her zaman parçasıdır. Fotoğraf çekimlerinde patlayan flaşlar bacaklarınızı olduğundan daha da koyu görünmesine neden olacaktır. Bu tarz görünümlerden uzak durmak için kısa eteklerden uzak durun. Ayrıca uzun etek her zaman şıklığın simgesidir. Her ne kadar basit bir parça olursa olsun uzun etekle her zaman daha şık görüneceksiniz.

KOYU TONLARDA DANTELLİ ELBİSELER

Biliyoruz düğünlerde gelinin tersine düşmemek için beyaz ve açık renklerden katiyyen uzak durulması gerekmektedir. O yüzden beyaz elbise kotu danteller dahil açık renklerden uzak durun! Ancak koyu renkler hoşunuza gitmiyorsa koyu renklerde açık tonlu dantelli elbiseler tercih edebilirsiniz. 

SİYAH RENGİ HEM KURTARICI HEMDE ZARAFETİN SİMGESİ!

Siyah rengi başlı başına özel geceler için vagzeçilmez bir tercihtir. Elbiseniz her ne kadar spor olsa bile rengi siyah olduğu an konu kapanmıştır. Tabikide gidin siyah elbise eşofman giyin demiyoruz ancak, siyah ince askılı düz bir elbise bile sizi gecenin yıldızı yapmaya yetebilir!

TOPUKLU AYAKKABINI RAHAT OLANINI SEÇİN!

Bütün gece ayakta oalcaksınız ve geceye özel düz taban giyemeyeceğiniz gibi topuklu ayakkabılardan nefret etmemeniz için her zaman bu tarz gecelerde topuklu ayakkabının rahat olanını tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Kendinizi çok zorlamanıza gerek yok! yumurta topuk bir ayakkabı veya dolgu topuk bir ayakkabı işinizi görecektir.

Yorumlar