Demet Akalın hayranına ne hediye etti? Demet Akalın kıyafetlerini nereden alıyor?

Demet Akalın geçtiğimiz gün Uludağ'da konser verdi. Daha önce bir hayranına çizmelerini veren Akalın şimdide kıyafetini hediye etti!

Demet Akalın hayranına ne hediye etti? Demet Akalın kıyafetlerini nereden alıyor?

Geçtiğimiz gün Uludağ'da Winter-Fest'te sahne alan Demet Akalın, hayranına sahnede giydiği beyaz derin yırtmaçlı kıyafetini hediye etti! Kış turizimin vazgeçilmez gözde mekanında konser veren Akalın'ın bonkörlüğü üstündeydi! Geçtiğimiz aylarda Tarsus'ta verdiği bir konserde doğum günü olan bir hayranına çizmelerini hediye etmişti ancak hayranı Akalın'ın hediye ettiği çizmeleri satamaya çalışmıştı. 

PİŞTİ OLMAMAK İÇİN MİLANO'DAN ALIŞVERİŞ YAPIYOR!

Magazin gündeminden her yaptığı hareketle düşmeyen Demet Akalın 120 bin TL'lik kıyafetiyle gündeme gelmişti. Bunun üzerine Akalın,  ''Sizin gördüğünüz elbiselerin fiyatlarının hepsi İstanbul fiyatı. Ben Milano'ya neden gidiyorum, çünkü orada daha ucuz. Ayrıca bir çok markanın Milano'dan bana indirimi var. Ben burada kimseyle pişti olmamak için, zaten kim benim gibi delice giyinebilir ki'' açıklamasını yapmıştı. İşte Demet Akalın'ın hayranına hediye ettiği beyaz elbisesi...

demet akalın hayranına büyük jest yaptı

demet akalından hayranına büyük jest

Yorumlar