Demet Akalın Okan Kurt barıştı mı haberi kızları duyurdu!

Geçtiğimiz aylarda 6 yıllık evliliklerini bitiren Demet Akalın ile Okan Kurt çiftinin sevindiren haberini kızları Hira Kurt duyurdu!

Demet Akalın Okan Kurt barıştı mı haberi kızları duyurdu!

Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılıklardan biri de Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin ayrılığıydı. Çift geçtiğimiz aylarda 6 yıllık evliliklerini Okan Kurt'un borçları yüzünden eve haciz gelmesiyle birlikte bitirmişti. Demet Akalın ile Okan Kurt çiftinden sevindirici haber, çiftin kızları Hira'dan geldi. Hira, sosyal medya hesabından "Annem ile babam tatilde, havaalanındalar bana oyuncak alınca gelecekler'' dedi. Hira'nın bu açıklamayı yapmasıyla birlikte, herkesin kafasında Demet Akalın ve Okan Kurt barıştı mı? sorusu gündeme geldi. Çiftin barışıp barışmadığı hala merak konusu. 

SEVİNDİRİCİ HABER KIZLARINDAN GELDİ 

Geçtiğimiz aylarda 6 yıllık evliliklerini bitiren Demet Akalın ile Okan Kurt çiftinden sevindirici haber, küçük kızları Hira Kurt'tan geldi. Kurt sosyal medya hesabından, "Annem ile babam tatilde." dedi.

"ANNEM İLE BABAM TATİLE GİTTİ"

Geçtiğimiz aylarda 6 yıllık ilişkilerinin bitirerek, hayranlarını üzen Demet Akalın ve Okan Kurt çifti barıştı. Barışma haberini ise küçük kızları Hira Kurt'tan geldi. Kurt sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Annem babam tatile gitti. Havaalanındalar bana oyuncak alınca gelecekler." dedi.

HAVALİMANINDA GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali'nin iddiasına göre Demet Akalın ve Okan Kurt, Paris'e birlikte gitti. Bali'ye gelen bir fotoğrafta Akalın ve Kurt'un havaalanından birlikte geçtiği an yer aldı.

demet'le okan yenıden bır arada haberı kızları duyurdu

Yorumlar