Demet Akalın Serel Yereli'nin çıplak fotoğraf paylaşımı hakkında ne dedi?

Bodrum Masalı ile ekranların tanına yüzü genç oyuncu Serel Yereli'nin çıplak fotoğraf paylaşımına Demet Akalın sert bir dille eleştirdi!

Demet Akalın Serel Yereli'nin çıplak fotoğraf paylaşımı hakkında ne dedi?

22 yaşındaki genç oyuncu Seren Yereli sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarıyla gündemden bir türlü düşmüyor! Son olarak tatil için arkadaşıyla İtalya'nın Milano kentine giden genç oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı üstsüz fotoğraf paylaşımı yaparak ''Ohh hava sıcaktı soyunduk, kimse de dönüp 'sen ne yapıyorsun' demedi'' notunu ekleyerek paylaşmıştı. Bunun üzerine genç oyuncunun yaptığı bu paylaşıma ünlü şarkıcı Demet Akalın sert bir dille eleştiride bulundu.

Demet Akalın, Serel Yereli'nin paylaşımı hakkında, ''İşte bu yüzden Serenay Sarıkaya'lar zirve oluyor!!! Bazıları da onun kaç gömlek altı...'' diyerek genç oyuncuya verdi veriştirdi. Demet Akalın gibi Ebru Polat gibi bir çok ünlü eleştiride bulundu bunun üzerine tepki alan genç oyuncu Serel Yereli, sosyal medya hesabından tekrar bir paylaşımda bulundu. 22 yaşındaki genç oyuncu, ''Batının oyununa geliyorsunuz'' açıklamasında bulundu. 

demet akalın serel yereli

serel yereli

 

Yorumlar