Demet Şener Demet Akalın'ın mahkemeye veriyor olay sözler için jet açıklama

Demet Şener, kendisine dul ve işsiz diyen Demet Akalın'a dava açmaya hazırlanıyor. İşte yıllar önce yolları İbrahim Kutluay nedeniyle keşisen iki kadının savaşı

Demet Şener Demet Akalın'ın mahkemeye veriyor olay sözler için jet açıklama

Demet Akalın ile Demet Şener arasında büyük savaş başladı. Demet Akalın'ın dün Demet Şener hakkında söylediği söyler yargıya taşınıyor. Demet Akalın dün bir mekanda Demet Şener'le pişti olmuş ve çıkışta gazetecilere 'yıllar sonra intikamını aldı' dedirtecek sözler söylemişti. Demet Akalın, Demet Şener ve eski sevgilisi İbrahim Kutluay'ın boşanmasını işaret ederek, "Söylenecek ne olabilir ki yani, ben sadece ona bir teşekkür borçluyum. Düşünsene, ben çoluklu çocuklu, dul ve işsiz güçsüz kalabilirdim, seneler sonra" demişti. 

Demet Akalın'ın bu sözlerine karşı Demet Şener'den jet hamle geldi. Demet Şener avukatı Aslı Hatemi aracılığıyla açıklama yayınlattı. Açıklamaya göre Demet Şener, Demet Akalın'la yargı önünde hesaplaşacak. İşte o açıklamanın detayları...

"Dün sabah Demet Akalın  tarafından basına verilen röportaj müvekkilim Demet Şener hakkında direkt olarak kamuoyu önünde aşağılayıcı küçük düşürücü ve gerçekdışı birçok beyan ve gönderme içermektedir. Öncelikle müvekkilim ne dul ne de issizdir. Kaldı ki bu bir kusur ya da küçük görme vesilesi de asla değildir. Ayrıca dulun sözlük anlamı da herkesin de malumudur. Müvekkilim dul olsa idi dahi hiç hoş olmayan yakışık almayan bir beyandır. Türk toplumunda dul kalmış, çoluklu çocuklu ve işsiz birçok kadın bulunmaktadır. Bu beyanlar toplumun genelini aşağılamakta ve rencide etmektedir.

DEMET ŞENER'DEN DEMET AKALIN'A DAVA

Yıllardır süregelen ve gerçeği asla yansıtmayan bu polemik ve yaratılmaya çalışılan algı operasyonu ile ilgili hukuki yollara başvuracağımızı üzülerek belirtmek zorundayız. Müvekkilimin onurlu bir kadın ve anne olduğu unutulmamalıdır. Demet Şener ne yuva yıkmıştır ne de herhangi birini başkasının elinden almıştır. Bu haksız ve mesnetsiz suçlamalar karşında müvekkilim her zaman susan taraf olmuştur. Ama artık bu durum son derece hassas bir dönemden geçen müvekkilim için tahammül edilemez bir hal almıştır.

Son olarak hatırlatmak isteriz ki kimin ne zaman dul, işsiz ve çoluklu cocuklu kalacağı da sadece yüce Allah'ın takdir edeceği bir  durumdur."

 

Yorumlar