Deniz Akkaya Hülya Avşar Gülben Ergen'i topa tuttu!

Deniz Akkaya Gülben Ergen ve Hülya Avşar'a açtı ağzını yumdu gözünü! Kavgada bile söylenmeyecek lafları ortalığı çok karıştıracağa benziyor!

Deniz Akkaya Hülya Avşar Gülben Ergen'i topa tuttu!

Deniz Akkaya, Hülya Avşar ve Gülben Ergen'e zehir zembelek sözler sarfetti! Eski manken Deniz Akkaya kavgada bile söylenmeyecek sözleri Hülya Avşar ve Gülben Ergen'e söyledi! Katıldığı programda iki ünlü ismi topa tutan Deniz Akkaya bu sefer ağır konuştu! 41 yaşındaki ünlü manken Deniz Akkaya 'Selülit dağı kadılarsınız' diyerek başladı yumdu gözünü.

'SELÜLİT DAĞI KADINLARSINIZ'

Deniz Akkaya, ''Biri ‘Bana aşık olmak çok çekici’ der, biri ‘Ben en güzel kadınım’ der; Siz 1 metre 20 cm boyunda selülit dağı kadınlarsınız. Bunlar böyle bir iki tane amip gibi artık bu ülkeden gitsinler ve yok olsunlar.'' dedi.

KIZINI 5 SENEDİR GÖRMEDİ

Programda ayrıca, eski eşi Efe Önbilgin'in çok kötü bir baba olduğunu belirten Deniz Akkaya, Efe Önbilgin'in kızı Ayşe'ye yüklü miktarda nafaka borcu olduğunu ama asıl önemlisi Efe Bey'in kızını 5 senedir bir kez bile görmediğini belirtti.

'TOM CRUISE'LA AYNI İĞNEYİ YAPTIRIYORUZ'

Yaptığı spor dışında sağlığını ve fiziğini korumak için çok para harcadığını söyleyen Deniz Akkaya, her ay hacamat ve ozon tedavisi yaptırdığını belirtti. Hollywood yıldızı Tom Cruise ile aynı ''Growth'' (Büyüme Hormonu')iğnesini yaptırdığını söyleyen Deniz Akkaya, bu iğne tedavisinin çok etkili olduğunu belirtti.

Yorumlar