Deniz Seki'nin yeni sevgilisi Murat Karabova kimdir Ciciş Esra Ersoy'la tecavüz davası olay olmuştu

Deniz Seki'nin yeni sevgilisi Murat Karabova çıktı. Deniz Seki'nin yeni aşkı Seda Sayan'ın eski sevgilisi Murat Karabova kimdir ne iş yapar aslen nereli?

Deniz Seki'nin yeni sevgilisi Murat Karabova kimdir Ciciş Esra Ersoy'la tecavüz davası olay olmuştu

Murat Karabova kimdir sorusu Deniz Seki Murat Karabova aşkının gün yüzüne çıkmasıyla yeniden gündemde. Kadırgalı lakaplı Seda Sayan'ın eski sevgilisi olan Murat Karabova kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor sorularının yanıtları elmaelma.com'da. Ama önce Deniz Seki Murat Karabova aşkının detaylarına bakalım. 

Çocukluk arkadaşı Faruk Salman'dan geçen aylarda ayrılan Deniz Seki, kalbini Seda Sayan'ın eski aşkı galerici Murat Karabova'ya kaptırdı. Deniz Seki-Faruk Salman aşkı Deniz Seki cezaevindeyken bile sürmüş ve herkesin gıpta ile baktığı bir aşk olmuştu. Ancak gerisi Deniz Seki cezaevinden çıktıktan sonra gelmedi. Çift yollarını ayırdı.

Geçen haftalarda İstanbul'da sahne alan Deniz Seki'yi dinlemeye gidenler arasında Murat Karabova olduğu ve şarkıcıya büyük jestler yaptığı iddia edilmişti. Bu gelişmelerden sonra Seda Sayan ile büyük aşk yaşayan galerici Murat Karabova ve Deniz Seki arasında neler oluyor? sorusu akıllara gelmişti. 

Bugün Duymayan Kalmasın adlı magazin programında, Deniz Seki'nin kalbini Murat Karabova'ya kaptırdığı ve aşk yaşamaya başladıkları iddia edildi

Murat Karabova Seda Sayan

SEDA SAYAN MURAT KARABOVA AŞKI 

Seda Sayan-Murat Karabova aşkı ise muallakta kalan bir aşk olarak tarihe geçti. İkili ne birlikteyiz ne de birlikte değiliz dedi. Ayrılmalarına ise Murat Karabova'nın eski eşi Aslı Gürpınar'la görüşmeye devam etmesi olarak gösterilmişti. 

MURAT KARABOVA KİMDİR NE İŞ YAPAR ASLEN NERELİ?

İsmi Seda Sayan ile yaşadığı ilişkiyle sık sık gündeme gelen Murat Karabova 1971 yılında doğdu. Magazin dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan ve adı daha önce pek çok farklı isimle geçen Murat Karabova'nın işi galericilik.

Murat Karabova Ciciş Esra Ceyda Ersoy tecavüz

MURAT KARABOVA CİCİŞ ESRA ERSOY'LA TECAVÜZ İDDİASIYLA DAVALIK OLMUŞTU

Sevgilileri arasında Yeşim Salkım da bulunan galerici Murat Karabova'nın adı bir dönem Cicişler olarak anılan Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerle anılmıştı. Ciciş Esra Ersoy Murat Karabova'nın kendisine tecavüz ettiği iddia etmişti. Olayın iftira olduğunu anlatan Karabova, Esra Ersoy hakkında iftira suçlamasıyla dava açmıştı. 

 

Yorumlar