Detoks tarifleri ve çeşitleri yaz için kolay hazırlanan lezzetler

Detoks tarifleri nelerdir? Detoks çeşitleri neler? Yaz için evde pratik bir şekilde yapıp yazı formda karşılayabileceğiniz detoks tarifleri hazırladık.

Detoks tarifleri ve çeşitleri yaz için kolay hazırlanan lezzetler

Detoks nasıl yapılır? Detoks çeşitleri nelerdir? Pratik detoks tarifleri nasıl yapılır? Yaz sıcaklarında sizi mutfakta uğraştırmayacak pratik detoks tariflerini biraraya getirdik. Bütün yılın stresini, yorgunluğunu ve çevresel olumsuz faktörleri üzerinizde taşıdınız ve yaz mevsiminin de gelmesiyle artık vücudunuzu bir nebze rahatlamaya ihtiyacı var. Vücudunuzu arındırmak için sağlıklı olan detoks suları ile pratik bir şekilde hazırlayığ vücudunuzu toksinlerden arındırabilirsiniz. İşte birbirinden basit detoks tarifleri...

ZENCEFİLLİ LİMONLU...

Malzemeler: On beş yeşil çay yaprağı, bir miktar zencefil (soyulmuş zencefili parçalara ayırıp dört parça kullanabilirsiniz), bir limon. Hazırlanışı: Bir litre ılık suyun içine yeşil çay yaprakları, zencefiller ve kabuklarıyla beraber dilimlenmiş bir limon atın. Yarım saat bekledikten sonra detoks suyunuzu içebilirsiniz.

TARÇINLI ELMALI...

Malzemeler: Bir adet elma, üç çubuk tarçın. Hazırlanışı: Bir litrelik ılık su içine bir elmayı kabuklarıyla dilimleyerek atın. Üç adet çubuk tarçını da bu karışıma ekleyin. En az on beş dakika bekledikten sonra elmalı tarçınlı detoks suyunuzu içebilirsiniz.

MAYDONOZLU LİMONLU...

Malzemeler: Bir adet limon, iki tatlı kaşığı sirke (isteğe bağlı), iki adet zencefil (rendelenmiş), bir tutam maydanoz Hazırlanışı: Bir litre ılık suda bir tutam maydanozu, rendelenmiş zencefili, tercih ediyorsanız sirkeyi ve kabuğuyla beraber dilimlediğiniz limonu yarım saat bekletin. Yarım saat sonunda hazırladığınız ödem atan maydanozlu detoks suyunuzu içebilirsiniz.

Yorumlar