Didem Soydan kimdir yarı çıplak pozlarıyla takipçilerini hayran bıraktı!

Cüretkar pozlarıyla adından söz ettiren Didem Soydan'ın, moda çekimi için objektif karşısında verdiği pozları takipçilerini hayran bıraktı!

Didem Soydan kimdir yarı çıplak pozlarıyla takipçilerini hayran bıraktı!

Ünlü model Didem Soydan, Instagramda paylaştığı cesur fotoğraflarıyla adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde evde çektirdiği bikinili fotoğrafı ile takipçilerinden tam not almıştı. Şimdi ise bir moda çekimi için objektif karşısına geçen Didem Soydan, o anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Cüretkar pozlarına bir yenisini daha ekleyen Soydan, takipçilerini bu kez de hayran bırakmayı başardı. Fotoğraf kısa süre içerisinde beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Bir takipçisi Didem Soydan'ın fotoğrafına, "Modelliğin tam anlamıyla hakkını veriyorsunuz." yorumunu yaptı.

INSTAGRAM'A DAMGA VURDU 

Cesur paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü model Didem Soydan, cüretkar paylaşımıyla Instagram'a damga vurdu.

"MODELLİĞİN HAKKINI VERİYORSUNUZ"

Ünlü model Didem Soydan, bir moda çekimi için objektiflerin karşısına geçti. Çarşafa dolanarak çıplak şekilde poz veren Didem Soydan, takipçilerini adeta büyüledi. Soydan'ın paylaşımını kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı. Soydan'ın fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi fotoğrafa, "Modelliğin tam anlamıyla hakkını veriyorsunuz." yorumunu yaptı.

EV HALİNİ PAYLAŞMIŞTI

Güzel model Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde ev halini paylaşmıştı. Soydan paylaşımıyla takipçilerinden tam not almıştı.

DİDEM SOYDAN KİMDİR? 

Didem Soydan, 1 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan, baba tarafı ise Arnavutlu göçmeni. Çocukluğundan itibaren sık sık Arnavutluk'u ziyaret eden Didem Soydan, ünlü bir model. Özellikle şarkıcı Can Bonomo ile yaşadığı aşktan ötürü tüm Türkiye'nin daha yakından tanıdığı bir isme dönüşen Didem Soydan, Koç burcu.Didem Soydan, ilk fotomodellik ve modellik tecrübesini 20'li yaşlarının başında yaşadı. Üniversitede okurken harçlığını çıkartmak için bir mağazada çalışan Didem Soydan, bu mağazada modacı Ümit Ünal'la karşılaştı. Ünal'ın defile teklifini kabul eden Didem Soydan, ilk podyum deneyimini 19 yaşında yaşadı. Didem Soydan daha sonra aralarında Hakan Yıldırım ve Özlem Süer gibi çok sayıda ismin olduğu pek çok modacının defilesine çıktı. Soydan'ın modacı Umut Eker'le açtıkları bir mağaza da var.

didem soydan'ın yarı cıplak halı sosyal medyayı salladı

Yorumlar