Dirsekler neden kararır kararması nasıl geçer?

Her ne kadar bir kadın için öncelik cilt bakımı olsa da vücut bakımı da o kadar önemlidir. Vücut bakımında özenli olunması gereken yerlerden biri de dirsektir.

Dirsekler neden kararır kararması nasıl geçer?

Kadınlar için cilt bakımının ne kadar önemli olduğunu söylememize gerek yok! Ancak cilt bakımı kadar vücut bakımı da bir o kadar önemlidir. Özellikle vücut bakımında daha dikkatli olunması gereken bölgelerden biri de dirsek bakımıdır. Bir çok kadın dirsek kararmalarından sıklıka şikayet etmekte ve çözüm yolu aramaktadır. Özellikle yaz mevsimlerinde görünen bölgede olması kadınları rahatsız etmekte olup çözüm yollarıda mevcuttur. Bugün elmaelma.com okurları için dirsek kararmalarına karşı evde uygulayabileceğiniz iki doğal yöntemle normal cilt renginize kavuşacaksınız.

LİMON HER DERDE DEVA!

Özellikle yağlı ciltlerde, cilt bakım maskelerinde sıklıkla kullandığımız limonu şimdi de  dirseklerimize uygulayacağız! Vücuda çok fazla faydası olan limon, dirsek kararmalarına karşı oldukça etkilidir. Yapmanız gereken şey çok basit! 1 adet limonu ikiye bölün ve dirseklerinize masaj yaparak uygulayın. Daha sonra yaklaşık 15-20 dakika kadar cildinize geçmesi için bekletin ve durulayın. Bu uygulamayı düzenli olarak yaptığınız taktirde gözle görülür bir fark elde edebilirsiniz.

DİRSEKLERİNİZE PEELİNG YAPIN!

Dirseklerinize doğal yöntemlerle peeling yaparak bakım yapın. Bir çok aanda kullandığımız şeker ile dirseklerinize bakım yapın peeling etkisi görecek olan bu uygulama düzenli olarak yapıldığında cildin eski ten rengine kavuşmasını da sağlayacaktır. Unutmamalısınız ki düzenli bakım güzelliğiniz için şart!

Yorumlar