Doğal evde tüy sarartma yöntemleri nelerdir nasıl yapılır?

Biz kadınlar kusursuz bir görünüm için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bunlar arasında özellikle dikkat ettiğimiz kıl tüy alma işlemleri geliyor!

Doğal evde tüy sarartma yöntemleri nelerdir nasıl yapılır?

Her ne kadar en nefret edilen aşamalardan biri de vücuttaki tüy alma işlemleri olsa bile biz kadınlar kusursuz bir görünüm için her türlü acıya katlanmaya hazır durumdayız! Eee malum yaz kapıyı çalmış durumda dolaptan çıkan ince kıyafetlerin yanında plaj kıyafetleride beraber çıkıyor. Yaz aylarında bikini veya mayo da gözle görülür hafif koyu renkli tüyleri alıp daha çok kalınlaştırmak yerine bu dönemlerde tüylerinizi sarartarak görünmez hale getirebilirsiniz! İşte elmaelma.com olarak bugün doğal yöntemlerle tüyleri sarartmanın sırrını paylaştık!

HERKESİN BİLDİĞİ OKSİJENLİ SUYLA SARARTMA İŞLEMİ İÇİN...

Doğal Yollardan Tüy Sarartmak için etkili ve sağlıklı yöntemlerden biri. İlk olarak bir kap içerisine 3 Kaşık Oksijen ekleyin. Sonrasında ise bir miktar da amonyakla beraber karışım yapın. pamuğu batırarak, bacaklarınız veya diğer bölgelere kolaylıkla yapabilirsiniz.


Bu işlemden sonra Tüyler sararır. Bikini bölgesine, koltuk altı ve diğer bölümlere de bu işlemi yapabilirsiniz . kesin sonuçlar almak için her zaman mantıklı ve daha düzgün yöntemleri kullanın. Bu yöntemle beraber kısa sürede istenmeyen kalın ve siyah tüyler yerini sararan ve incelen tüylere bırakacak. Ancak Oksijeni abartmadan uygulamanız çok önemli!

 

Yorumlar