Doğal saç açma yöntemleri sağlıklı pratik öneriler

Kimyasal ürünleri bir kenara itin ve sizler için sıraladığımız doğal yöntemlerle saç rengini açma önerilerine kulak verin! Hem sağlıklı hem doğal!

Doğal saç açma yöntemleri sağlıklı pratik öneriler

Yaz mevsiminin hayatımıza girmesiyle beraber güneşin ışıltısını saçlarımızda yaşatmak için kuaförlerin kimyasal işlemlerine saçlarımızı maruz bırakıyoruz! Ancak kısa sürede ulaştığımız bu işlem bir süre sonra hem saçımızın doğal görünümünü yok ediyor hemde canlılığını öldürüyor. Bütün bunlara maruz kalmamanız için doğal yöntemlerle saçlarınızın rengini açarak doğal bir görünüm kazanabilirsiniz! İşte birbirinden pratik o yöntemler...

BOYALI SAÇLARIN RENGİNİ AÇMAK İÇİN....

MALZEMELER

C vitamini tableti
İngiliz karbonatı
C vitamini ampulü
Şampuan
Badem,hint ya da fındık yağı

Uygulamak için; Saçınızı açma yöntemleri arasında yer alan ve boyalı saç rengini açmak için kullanılan bu yöntemde öncelikli olarak tabletlerden 10 tanesini ezin, yarım paket karbonat ile karıştırın, karışımın üzerine C vitamini ampulünü kırın, şampuanı ekleyin ve son olarak saç bakım yağını da ilave ederek iyice karıştırın. Karışım hazır hale geldiğinde saçınıza boya sürer gibi masaj yaparak sürün, 1 saat bekleyin ve sonrasında saçlarınızı yıkayın. Bu yöntemi 3-4 gün ara ile düzenli aralıklar kullanarak saçlarınızın doğal bir biçimde açıldığını göreceksiniz.

koyu renkli saçları doğal yöntemlerle açma işlemleri

KOYU RENKLİ SAÇ NASIL AÇILIR?

İhtiyacınız olan tek malzeme bal ve su olacaktır! Bal ile suyu bir kasenin içinde karıştırın. Sonrasında bu karışımı nemli olan saçlarınızın tamamına uygulayın, saçınızı boneyle örtün ve 30-40 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkayıp,şampuanlayın. Bu karışımı dilerseniz eşit miktarda zeytinyağı ve bal ile hazırlayıp, aynı yöntem ile saçlarınıza uygulayabilirsiniz.

KARBONAT YİNE HAYAT KURTARIYOR!

Bir tatlı kaşığı karbonat ve su ile saçlarınızı açabilirsiniz nasıl mı? Bir kase içine suyu ve karbonatı ekleyip karıştırın. Hazırladığınız karışımı saçlarınızın tamamına ya da sadece açılmasını istediğiniz bölgelere uygulayın. Bu yöntemi haftada ya da 10 günde bir olacak biçimde saçlarınıza uygulayarak etkili olmasını sağlayabilirsiniz. Bu yöntem diğer yandan da saçlarınızı toksinlerden ve diğer zararlı maddelerden ayıracaktır.

PAPATYA SUYU İLE HEM CANLILIK KAZANDIRIN HEMDE RENGİNİ AÇIN!

1 paket aktardan kurutulmuş papatya ve su. Aktardan hazır aldığınız kurutulmuş papaatyadan 3 yemek kaşığı orta boy tencerenin içerisine ekleyin daha sonra üzerine 2 buçuk su bardağı su ilave edin ve yavaş yavaş kaynatın fokurdamaya başladıktan sonra ocağınızı kapatın ve papatya suyunuzu oda sıcaklığında soğumaya bırakın. Hafif ılık olmaya başladığında duşta saçlarınızı bu su ile yıkayıp şampuanlamadan güneşte bekleyin veya kurutma makinesi ile saçlarınızı kurutun bu işlemi haftada 2 kere yaparak istediğiniz tona ulaşabilirsiniz.

Yorumlar