Doğal tüy sarartma yöntemleri nelerdir?

Lazer epilasyona bile gitsek tüylerimiz çıkmaya devam ediyor ne yazık ki, madem tüylerimizden tamamen kurtulamıyoruz o zaman bizde rengini sarartırız!

Doğal tüy sarartma yöntemleri nelerdir?

Yaz yaklaşıyor, tüylerimizi saklayabileceğimiz kalın kazaklar ve montlarımız olmayacak artık! Ağda yaptırmak için tüylerin iyice uzamasını beklemek gerek, tıraş bıçakları deseniz üç günde kıllar hemen uç vermeye başlıyor. Lazer epilasyon en etkili yöntem olsada o bile tamamen bitiremiyor ne yazık ki. Madem tüylerimizden tamamen kurtulamıyoruz ve madem yaz geliyor, bizde oksijenli suyla sarartırız ozaman!

Oksijenli suyun ağartıcı, dezenfekte edici ve antiseptik özellikleri vardır, evinizde kendi başına uygulayacağınız pratik formüllerle hem sağlığınız için hem de güzelliğiniz için mükemmel etkileri bulunmaktadır. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli konu oksijenli suyu fazla kullanmamaktır. Tüy sarartma işlemi için gerekli karışım maddeleri arasında 3 yemek kaşığı oksijenli su ve bir miktar amonyağın yer alıyor. Karışım bu şekilde kullanılabilir halde olmakta, uygulamak için pamuk yeterli bir araç olmaktadır. Kollarınızda deneyebileceğiniz bu karışımı pamuk yardımı ile sürerek birkaç dakika bekletmek ve ardından da bol su ile yıkamak yeterli olacaktır. Özellikle bacaklarda, koltuk altı ve bikini bölgesinde denememenizi tavsiye ederiz.

Yorumlar