Domino’s Pizza yeni sosuyla yenilendi!

Canınız pizza istediğinde akla ilk gelen lezzet Domino’s, geliştirdiği tadı ile sofraların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Domino’s Pizza yeni sosuyla yenilendi!

 Hızlı, taze, sağlıklı, bol seçenekli ve eğlenceli pizzaların yaratıcısı Domino’s, yenilenen lezzetini göz alıcı görüntüsü ile birlikte tutkunlarıyla buluşturuyor.

Malzemelerin en doğal halini “Mahalledeki manavdan daha taze” sloganıyla ve büyük bir tutkuyla hazırlayan Domino’s, geliştirdiği lezzeti ile sofraları ziyafete dönüştürüyor. Domino’s Pizza, tarladan topladığı domates ve biberi yüzde yüz mozarella peynirini, Türkiye’nin önde gelen et üretici firmalarından temin ettiği lezzetleri ile harmanlayıp, kişiye özel taze açılmış hamuruyla buluşturarak evinize getiriyor.

İş toplantıları, dizi saatleri, futbol karşılaşmaları ve sinema keyfi ile özdeşleşen Domino’s; Türk damak tadına en uygun pizzası Bol Malzemos ile gönüllerde taht kurarken mönüsünde bulunan yöresel pizzaları “Kayseri Ateşi” ve “Kumru” ile de beğeni toplamaya devam ediyor.

Yapılan tüketici araştırmaları, yeni sosumuz ile hazırlanan pizzalarımızın belirgin olarak tüm pizzalardan daha lezzetli olduğunu gösteriyor. Siz de bu leziz maceraya dâhil olmak isterseniz Domino’s Pizza’nın lezzet kaçamaklarından birini hemen sipariş edebilirsiniz.

 

Yorumlar