D&R 2. Kitap Fuarı 2018 etkinlik programı ve imza günleri

12 Ekim-12 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan D&R; 2. Kitap Fuarı'nda 2. kitap alımlarında yüzde 50 indirim ve bir çok yazarla tanışma fırsatı var

D&R 2. Kitap Fuarı 2018 etkinlik programı ve imza günleri

“Okumak Başka Diyarlara Yolculuktur” söylemiyle yola çıkan D&R; 2. Kitap Fuarı kapsamında Türkiye genelinde kitapseverleri yüz binlerce kitapta 2.’ye %50 indirimiyle karşılıyor ve okurları en sevilen yazarlarla buluşturuyor.

Keşfetmeye doyamadığınız D&R Dünyası, her ay farklı bir konseptte ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 12 Ekim – 12 Kasım tarihleri arasında tüm D&R Mağazaları’nda gerçekleşecek olan ‘’D&R 2. Kitap Fuarı”nda bizi başka dünyalara götüren eserler ve yazarlar kitapseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. D&R, bu yolculukta yazarları Türkiye’nin dört bir yanındaki sevenleri ile buluşturacak. Ayrıca 2. kitaba %50 İndirim indirim fırsatı ile yüz binlerce kitabı okurlarına sunacak.

OKURLAR YAZARLARLA BULUŞACAK

D&R 2. Kitap Fuarı, çok sevilen yazarları okuyucularıyla buluşturuyor. 12 Kasım’a kadar devam edecek Kitap Fuarı 12 Ekim Cuma günü D&R İstinyepark’ta sevilen yazar Canan Tan’ın ünlü bir astroloğun yaşam öyküsünü konu aldığı yeni kitabı “Sızı”nın imza günü ile başlayacak.

Yazar ve konuşmacı Metin Hara, sürekli olumsuz duygulara saplanan, saldırgan tavırlar sergileyen ve şikâyet eden zihniyete karşı ekibiyle birlikte hazırladığı “İyiliğin Hareket Hali” ve “İyiliğin Bilim Hali” kitaplarının 12 Ekim Cuma günü D&R Kanyon’da gerçekleşecek imza gününde okuyucularıyla bir araya gelecek.

Rock müziğin başarılı ismi Teoman, çocukluğun bakış açısını, hayatını, müziği anlamlandırma çabalarını, büyüme sancılarını, kafa karışıklıklarını ve yıllar geçtikte yaşadığı değişimleri eğlenceli hikâyelerle anlattığı “Fasa Fiso” kitabının 14 Ekim Pazar günü D&R İstinyepark’ta gerçekleşecek imza gününde sevenleri ile buluşacak.

“Kiralık Aşk”, “Kurtlar Vadisi”, “Fatmagül’ün Suçu Ne?”, “Karadayı” gibi dizilerin sevilen oyuncusu Kerem Fırtına, “En Yakın Arkadaşım Daha Deli Daha Öfkeli” adlı ilk kitabı ile 14 Ekim Pazar günü D&R Suadiye’ de olacak.

Çok satanlar listesinin aylarca zirvesinde kalan ve beyaz perdeye uyarlanan Kocan Kadar Konuş serisinin sevilen yazarı Şebnem Burcuoğlu, 13 Ekim Pazar günü yeni kitabı “Süreyya Kuaför Salonu” nun imza gününde D&R Antalya Erasta’da sevenleri ile bir araya gelecek.

Dikkat dağınıklığı ve öğrenme problemlerinin çözümü konularında özel bir method geliştiren ve renkli kişiliği ile sevilen Psikoloji Bilim Doktoru Dr. Zafer Akıncı ise 12 Ekim Cuma günü Marmara Forum’da kitaplarını sevenleri için imzalayacak.

Derin ve kapsamlı araştırmalarıyla tanınan İpek Çalışlar, Mustafa Kemal'in hayatını yepyeni bilgiler ışığında yazdığı yeni kitabı "Mustafa Kemal Atatürk Mücadelesi ve Özel Hayatı" kitabının 13 Ekim Cumartesi günü D&R Akasya’da gerçekleşecek imza gününde okurları ile bir araya gelecek.

12 Kasım’a kadar devam edecek Kitap Fuarı’nda Kürşat Başar, Yılmaz Özdil, İlber Ortaylı, Cem Yılmaz, İclal Aydın, Burak Aksak, Ayhan Sicimoğlu, Engin Akyürek, Aret Vartanyan, Ercan Kesal’ın da aralarında bulunduğu birbirinden ünlü onlarca yazar, İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Antalya, Konya, Elazığ, Mersin, Ordu,Malatya, Gaziantep, Sivas, Artvin, Diyarbakır, Erzurum gibi Türkiye’nin dört bir köşesinde okurları ile buluşacak.

Tüm etkinlik programına dr.com.tr’deki Etkinlikler sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bu hafta gerçekleşecek etkinlik programı...

DR 2. Kitap Fuarı etkinlikleri 2018

Yorumlar