Avrupa'nın en donanımlı estetik kliniklerinden biri Nişantaşı'nda açıldı

15 yıldır yeni ve güncel teknolojilerle çalışarak estetik ve güzellik alanında ameliyatsız tedaviler sunan Dr. Hüseyin Tırman Nişantaşı’nda çalışmaya başladı.

Avrupa'nın en donanımlı estetik kliniklerinden biri Nişantaşı'nda açıldı

Dr. Hüseyin Tırman 2004 yılından bu yana hızlı gelişen -yüksek teknoloji ve bilgi birikimi gerektiren- “Medikal Estetik” alanında çalışmaktadır. Ameliyat olmak istemeyenler ya da sadece ameliyat ile çözülemeyecek bireylerin sorunlarını tedavi ederek daha sağlıklı, daha genç ve prezentabl görünmek için işlemler ve  takip programları oluşturmaktadır.

KİMLER SİZE BAŞVURUYOR?

Yaşlanmak tıpkı tansiyon ve şeker hastalığı gibi ömür boyu kişilerin durduramadığı ya da şu anda tedavisi olmayan bir süreç. Bu süreçte kemik dokular, yağlar, kaslar ve cilt gibi tüm katmanların değişimi ve yıpranması söz konusu. Yüz ovalinini bozulması, kırışıklıklar, sarkma problemleri, gıdı ,lekeler, akne ve/ve ya izleri  gibi birçok sorun onaylı ve güncel uygulamalar ile hastalarımızı eski görünümlerine kavuşmaları için kişiye özel programlar hazırlanarak tedavi edilmekte.

Ayrıca vücut konturlarının düzeltilmesi, kol , karın ve diz üstü gevşemeler , bölgesel yağlanma tedavileri , özellikle erkeklerde memelerdeki yağlanma, doğum veya menapoz sonrası genital estetik ve dövme silme tedavileri de yapıyoruz.

Ayrıca yüz ve vücuttaki ideal oranlardan uzak bölgelerde burun ,dudak, çene gibi bölgelerin eksiklerinin ameliyatsız olarak düzeltilerek ideal oranların yakalanmasını sağlamaya çalışıyoruz.

HANGİ YAŞLARDA SİZE BAŞVURUYORLAR?

Anti aging tedavileri genelde orta yaşlardan itibaren kişinin ihtiyaçlarına göre başlıyor. Kimimiz genetiğimiz ve yaşam tarzımız ve bakımlarımızla 50 sinde bile çok daha az uygulamaya ihtiyaç duysak da genelde 30-35 lerden itibaren sorunlar belirmeye başlıyor ve erken dönemlerde küçük uygulamalar ile görüntümüzü çok daha uzun süre korumak mümkün oluyor.

Aslında tüm hastalarımıza tıpkı aile hekimleri gibi koruyucu programlar verip ileride bizlere daha az ihtiyaç duymalarını sağlamaya çalışıyoruz.

SON DÖNEMDE EN ÇOK TERCİH EDİLEN UYGULAMALAR NELERDİR?

Pikosaniye hızında çalışan Pikosil tedavileri ile leke, kırışıklık ve sarkma, dövmelerin ya da sorunsuz ve hızlı tedavisi , termilift  ve ultherapi ile yüz ovalinin ve vücüttaki kontürlerin tek seansta düzeltilmesi, ikonik lazerler ile anti aging ve yüzdeki leke ve damar tedavileri, kollar, göbek çevresi bel ve bacaklardaki yağlar için ameliyatsız lazer lipo, geni-fix ile ameliyatsız genital bölge estetiği, tabi ki her zaman bütünün korunmasında ihtiyaç duyduğumuz dolgu, botoks, PRP ve mezoterapiler gibi bir çok uygulama yapıyoruz. Ayrıca pi sistem ve ya hydrafacial gibi bakımlarla da destek verilmekte.

Yorumlar