Dumanlı dudak makyajı nasıl yapılır ruju doğal göstermenin püf noktaları nelerdir?

Son zamanların trend makyajlarından biri de dumanlı dudak makyajı! Dumanlı dudak makyajıyla hem doğal hemde çekici bir görünüm kazanabilirsiniz.

Dumanlı dudak makyajı nasıl yapılır ruju doğal göstermenin püf noktaları nelerdir?

Yüzde dikkat çeken yerlerden biri de dudaklardır. Son dönemde oldukça popüler olan bir diğer makyaj çeşiti de dumanlı dudak makyajı! İsminden de anlayabileceğiniz üzere dudaklarınızda hafif dumanlı bir görünüm elde edebilmek için bugün elmaelma.com okurları için dumanlı dudak makyajının aşamalarını sizler için hazırladık.

DUDAK PEELİNGİ!

İlk olarak dumanlı dudaklara başlamadan önce dudaklarınızdaki ölü derilerden kurtulmanız gerekiyor bu işlemi sadece dumanlı dudak görünümü elde etmek için değil günlük hayatınızda dudak bakımını dudak peelinginin alışkanlık haline getirmenizi tavsiye ediyoruz. Dudak peelingi olarak herkesin evinde yapabileceği 1 çay kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı balı karıştırıp dudaklarınıza bir kaç dakika boyunca ovalayarak masaj yapın.

DUMANLI DUDAK MAKYAJI NASIL YAPILIR?

Dudaklarınızdaki ölü derilerden kurtulduğunuza göre dudaklarınızdan hafif bir nemlendirme işleminden sonra tercihiniz doğrultusundaki renklerden seçip dudaklarınızın ilk çerçevesini oluşturup daha sonra üzerinden rujla geçin! Dudaklarınızın içini doldurduğunuz aşamadan sonra kulak çubuğu veya serçe parmağınız ile dudak çervesini hafif dağıtarak dumanlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Böylelikte dudaklarınız hem daha dolgun hemde daha doğal görünecektir. 

Yorumlar