Ebru Gündeş'ten az kullanılmış

İki yıldır kendi internet sitesi üzerinden kıyafetlerini satan Ebru Gündeş, elde edilen geliri başta Omurilik Felçlileri Derneği ve Mehmetçik Vakfı olmak üzere önemli kurumlara bağışlıyor.

Ebru Gündeş'ten az kullanılmış

Çok bilinmese de, Ebru Gündeş iki yıldır sahne kostümlerini ve günlük kıyafetlerini kişisel internet sitesi 'www.ebrugundessatiyor.com'dan satıyor.

Ebru, "Nedense özellikle son yıllarda bir türlü atmaya kıyamıyordum sahne kıyafetlerimi. Geçen yıllar anıları ve yaşanmışlıkları daha kıymetli hale getirmişti herhalde benim için. Sanırım yaşlanıyorum. Baktım da, 'ne konserdi ya', 'ne güzel işti' ya da 'albümümün ilk konseriydi' diye, eskileri artık daha fazla konuşmaya başladığım günle; kostümlerini saklamaya başladığım gün aynı tarihlere denk geliyor. Ve bir gün bir dernekten 'giymekten çok hoşlandığım bir kıyafetinizi bize bağışlar mısınız' diye teklif gelip, kıyafetimin de o proje de satılan en pahalı parça olduğunu söylediklerinde aldığımın hazzın anılarımdan daha büyük olduğunu gördüm", diyerek ilk adımı atmasını sağlayan olayı kısaca anlatıyor.

"Ben sadece vesileyim"

Birçok ünlü markanın da desteğini alan Ebru kıyafetleri satın almak isteyenlere ithafen, "Oturduğunuz yerden  birilerinin yüzünü güldüreceksiniz emin olabilirsiniz" sözleriyle kendisinin sadece bir vesile olduğunu belirtiyor.

Yorumlar