Ece Erken Bircan Bali'nin başı belada Emina Jahovic hukuki işlem başlatıyor!

Ece Erken ve Bircan Bali'nin başı belada! ''Emina Jahovic otel odasında sevgilisi Sadettin Saran'la gürültü yaptı'' diyen sunucular için hukuki işlem başlıyor!

Ece Erken Bircan Bali'nin başı belada Emina Jahovic hukuki işlem başlatıyor!

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, Sadettin Saran'la hakkında çıkan otel odasında gürültü yaptıkları için şikayet edildikleri iddiaları ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz günlerde otel odası haberleri hakkında sunucu Ece Erken ve Bircan Bali'nin programlarında aynı konuyu konuşunca Emina Jahovic hukuki işlem  başlatmaya hazırlanıyor!

''Saadettin Saran'la otel odasında gürültü yaptı'' diyen Bircan Bali ve Ece Erken'e ateş püsküren Emina Jahovic, program sunucuları hakkında hukuki süreç başlatacağını söyledi. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile boşandıktan sonra adının iş adamı Sadettin Saran'la aşk dedikodularına karışan şarkıcı Emina Jahovic ''Otel odasında sevgilisiyle çok ses yaptığı için şikayet edildi'' haberlerine sosyal medya hesabından adeta ateş püskürdü. 

"İFTİRALARA SESSİZ KALMAYACAĞIM" DEDİ VE...

Güzel şarkıcı magazin programı sunucuları Ece Erken ve Bircan Bali'yi sert sözlerle eleştirerek şunları söyledi: Hakkımda çıkan asılsız haberleri yeni gördüm ve çok üzüldüm. Ulusal bir TV kanalındaki iki kadın yorumcunun hakkımda öne sürdüğü iftiralara asla sessiz kalmayacağım!

İKİ ÇOCUK ANNESİYİM!

"İki çocuk annesi bir kadına, "Otel odasında çok ses çıkardıkları için şikayet edildi" diye iftira atmak hangi vicdana sığıyor anlamış değilim! Üstelik söz konusu magazin programında bu yalan ve yakışıksız iftirayı dillendirenler de kadın! Bir kadın başka bir kadına nasıl böyle acımasızca sözlü şiddet uygulayabiliyor? Ben size yabancı gibi görünsem de yıllar önce Türkiye Cumhuriyeti kimliğine sahip olmuş ve o kimliği gururla taşıyan, hayatını iki evladına adamış olan bir kadın olarak tüm yasal haklarımı kullanacağım. Avukatım, söz konusu program ve yorumcularıyla ilgili hukuki süreci başlatacak.Yarınlarda; reyting uğruna bir annenin gururuyla oynanmayan, sevgi dolu bir Türkiye'ye uyanmak dileğiyle..."

 

Yorumlar