Ece Erken Gülben Ergen olayı büyüyor aşk hayatın o kadar karışık ki...

Ece Erken Gülben Ergen'e ne dedi? Gülben Ergen'in göndermesinden sonra Ece Erken durmadı! 'Bu kadar karışık aşk hayatı kim yaşasa' diye başladı...

Ece Erken Gülben Ergen olayı büyüyor aşk hayatın o kadar karışık ki...

Ece Erken Gülben Ergen olayı ne? Gülben Ergen'in Ece Erken'e olan göndermesinden sonra karşılık olarak Ece Erken'den, cevap gecikmedi! Gülben Ergen 2014 yılında evlendiği spiker Erhan Çelik ile 2016 yılında yollarını ayırmıştı. Ancak ilerleyen zamanlarda Gülben Ergen ve Erhan Çelik birbirlerine dava açınca işler karışmış davanın ilerleyen zamanlarında Ece Erken'de eklenmişti. Bu olayların üzerine Ece Erken'de Gülben Ergen için, ''Magazin Figürü'' diye bahsedince işin rengi iyice değişme yoluna girmişti. Ancak son olarak Gülben Ergen'in göndermelerine Ece Erken son noktayı koydu!

Son olarak birbirlerine sürekli olarak sosyal medya aracılığı ile göndermeler yapan ikili arasındaki dava gittikçe alevleniyor. Gülben Ergen sosyal meyda hesabı üzerinden Ece Erken için, ''Kendinizi geliştirmeye o kadar çok zaman harcayın ki, başkalarının yaptıklarıyla ilgilenmeye ve onları eleştirmeye vaktiniz kalmasın'' göndermesinde bulunmuştu. Ancak bu sözlerin üzerine cevap çok gecikmedi! Ece Erken bu sözlerin üzerine Gülben Ergen'e ''Tabii zaman bulamazsın başkasını eleştirmeye... bu kadar karışık aşk hayatı kim yaşasa aynısını yapardı. Adamlara mı millete mi vakit ayıracaksın, haftada bir editörlerin yazdığı röportajı kendin yazıyormuş gibi yutturmanı saymıyorum bile'' diyerek cevap verdi.

ece erken gülben ergen kavgası büyüyor

 

 

Yorumlar