Ece Erken'den bomba Demet Akalın açıklaması: Eşyalarını kapının önüne koydular!

Sunucu Ece Erken, Demet Akalın ile Demet Şener arasındaki kavgaya öyle bir açıklamayla karıştı ki...

Ece Erken'den bomba Demet Akalın açıklaması: Eşyalarını kapının önüne koydular!

Demet Akalın ile Demet Şener arasında başlayan savaşa Ece Erken de katıldı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın yorumcularından Ece Erken, "Demet Akalın ile İbrahim'in ayrılık sürecinin en büyük tanığıydım" deyip ne var ne yoksa anlattı.

Ece Erken, "Demet Akalın ile İbrahim Kutluay'ın ayrılık sürecine tanıklık ettim. Demet benim evimde kaldı" deyip Demet Akalın'ın yaşadığı zor günleri anlattı.

"EŞYALARINI KAPIYA ATTILAR"

Ece Erken sözlerine şöyle devam etti:

"Demet ile İbrahim birlikte yaşıyorlardı. Tam evleneceklerdi, Demet Şener'le İbrahim Kutluay'ın haberleri çıktı. Demet'in eşyalarını almaya gittik, kapıyı açmadılar. Eşyaları kapıya attılar. Demet 1-2 hafta bende kaldı. Çok büyük üzüntü yaşadı."

DEMET AKALIN İLE DEMET ŞENER SAVAŞI NASIL BAŞLADI?

İki gündür magazin gündemini meşgul eden Demet Akalın ve Demet Şener arasıdaki gerilim dün Demet Akalın'ın yaptığı bir açıklamayla alevlendi. Önceki gün bir mekanda pişti olan Akalın ve Şener çıkıştı gazetecilerin sorularına maruz kaldı. Demet Akalın, Demet Şener'le selamlaştınız mı? diye soran gazetecilere şu yanıtı verip tartışmanın fitilini ateşlemişti. 

"Ben kendisini görmedim. Söylenecek ne olabilir ki yani, ben sadece ona bir teşekkür borçluyum. Düşünsene, ben çoluklu çocuklu, dul ve işsiz güçsüz kalabilirdim, seneler sonra." 

DEMET ŞENER ALTTA KALMADI

Demet Şener ise bugün avukatı aracılığıyla zehir zemberek bir açıklama yayınlattı. Şener, Akalın'ı mahkemeye vereceğini de duyurdu. Demet Akalın ile Demet Şener arasında yaşanan gerilimin detaylarını aşağıdaki linklerden okuyabilirsiniz.

 

 

Yorumlar