Ece Vahapoğlu yeni kitabını tanıttı

Sportif ve sağlıklı yaşam tarzıyla tanınan sunucu, yazar Ece Vahapoğlu’nun, sağlıklı ve zinde olmanın sırlarını anlattığı ve Artemis Yayınları’ndan çıkan yeni kitabı “Ece Gibi Hisset”in lansmanı ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti

Ece Vahapoğlu yeni kitabını tanıttı

Pozitif hayat enerjisiyle dikkat çeken Ece Vahapoğlu, yeni çıkardığı 8. Kitabı “Ece Gibi Hisset”i Zorlu Center Tom’s Kitchen’da sağlıklı ikramlarla tanıttı.

Ece Vahapoğlu’nun sağlıklı yaşam sırlarının yanı sıra Gülben Ergen’den Beyaz’a Ahmet Zorlu’dan Ümit Boyner’e, Orhan Gencebay’dan Çağla Şikel’e kadar birçok ünlü ismin de sağlıklı yaşam tüyolarının yer aldığı kitabın davetine Emre Karayel, Berrin Zorlu, Ceylan Çapa, Şebnem Özilhan, Murat Dedeman, Jülide Berkman, Dilek Birgen, Esra Kaktüs gibi birçok ünlü isim katıldı.

Wasa gevrek ekmekleri ile hazırlanan birbirinden lezzetli ve sağlıklı tariflerin de sunulduğu kitap lansmanında Ece Vahapoğlu’nun sağlık yaşam sohbetleri ile davetliler keyifli vakit geçirdi.

Ece Vahapoğlu’nun sağlıklı yaşamı tüm boyutları ile ele aldığı ve iş ve sanat dünyasından 50 ünlü ismin yaşam sırlarını açıkladığı, “Ece Gibi Hisset” isimli kitabıyla kendini iyi ve sağlıklı hissetmek isteyenlere harika bir kaynak sunuyor.

Yorumlar