El estetiği nasıl yapılır peeling işlemini artık ellerde!

El estetiği nedir? El estetiği nasıl yapılır? Zamanın ilerlemesiyle yaşı ortaya koyan belirtilerden kurtulmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

El estetiği nasıl yapılır peeling işlemini artık ellerde!

Yaşın ilerlemesiyle beraber yaşlanmanın habercisi olan yüzdeki ince kırışıklıkların yanında ellerin kırışmaya başlamasıda habercisidir. Zamanın ilerlemesiyle beraber yaşlanmanın belirtilerini elen veren yerlerden biri olan el kırışıklıklarının belirginleşmesi yaşınızı ortaya çıkarabilir. Ancak günümüz teknolojisinin ilerlemesiyle şikayet edilen bu durumu ortadan kaldırabiliyor. kusursuz ellere sahip olmak hayal değil! Nasıl mı? Medikal Estetik Hekimi Doktor Jale Şenyurt  konu hakkında elmaelma.com okurları için el estetiği hakkında bilgiler verdi.

Vücudumuzda yer çekiminden en çok etkilenen bölgeler ile  yaşı en fazla ele veren bölgeler farklı olabiliyor. Ellerimizi her zaman saklama imkanımız olmadığından yaşlanmanın belirtileri en fazla ellerimizden izlenebilir. Eller, yüzümüze ya da vücudumuzun güneş görmeyen diğer bölgelerine göre daha hızlı yaşlanır. Yağ kaybedildikçe ellerdeki damarlar daha da belirginleşir,yaşla birlikte ortaya çıkar. Kolajen ve elastin kaybı güneşin verdiği hasarlarla birleşince,üzerine yaşlanma da eklenince cilt gevşer, belirgin olarak nemsizlik ve lekelenme problemleriyle karşı karşıya kalınır. 

En çok kullandığımız, dolayısıyla en kötü şartlara maruz kalan ellerimizin cilt güzelliği, çoğu zaman görmezden gelinir. Ellerimizin cildi, en çok bakımı hak eden organımız olmasına rağmen hep ihmal edilir. Ellerimizin genç, sağlıklı ve güzel görünmesini sağlamak, birkaç basit işlemle mümkün. İşte o işlemler;

el estetiği nasıl yapılır

ELLER İÇİN HAZIR DOLGU MASKELERİ

Yağ kaybı yüzde olduğu gibi ellerin de kuru ve kemikli bir görünüme bürünmesine sebep olur. Kemikler aslında halâ aynı boyutlardadır ama onları saran tabaka azaldığı için büyümüş gibi görünür. El sırtındaki hacim kaybına bağlı olarak kırışıklıklar ve yaşlı bir görünüm ortaya çıkar. Uzun ömürlü dolgu maddeleri ile yapılan enjeksiyon, ellere kaybettiği dolgunluğu kazandırır ve sağlıklı bir hale getirilir. El yüzeyine anestezik bir krem sürüldükten sonra ince bir iğne ile uygulama gerçekleştirilir. Tedavinin hemen ardından enjekte edilen dolgu maddesicilt altında yayılmaya başlar ve yaklaşık bir hafta sonra istenen görünüm ortaya çıkar. Dolgu tedavilerini, yapılan maddenin türüne göre 6 – 12 ay arasında tekrarlamak gerekir. El gençleştirme yöntemlerinden biri olan mezoterapi tedavisinde 2 veya 4 mm’lik ince enjektörler yardımı ile cildin mezoderm tabakasına vitamin, antioksidan ve dolaşım güçlendirici etkisi olan madde verilmesidir.

PEELİNG ARTIK ELLERDE!

Yüze uygulanabilen peeling, eller için de başarılı bir yöntem. El cildinin yenilenmesi için etkin bir anti-aging yöntemidir.Elin üst derisi için özel olarak formüle edilmiş peeling’ler kullanılarak yapılan işlem, cildin soyulması ile ince kırışıklık ve hafif koyu renklerde ve güneş/yaşlılık lekelerinde azalma sağlar. Derinin gençleştirilme ve yenilenmesi ile ölü derinin atılımı sağlanır. Peeling işlemi uygulanan bölgedeki cilt, daha genç, daha parlak ve daha elastik bir hale gelir.

Yorumlar