Elele Avon Kadın Ödülleri 2017 kazananları belli oldu

Elele AVON Kadın Ödülleri’nde jüri kararını verdi. 4. Elele AVON Kadın Ödülleri 2017 kazananlarının tam listesi ve ödül töreni detayları elmaelma.com'da.

Elele Avon Kadın Ödülleri 2017 kazananları belli oldu

4. Elele AVON Kadın Ödülleri, 16 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilecek büyük törenle sahiplerini bulacak. Kazananlar, halk oylamasında öne çıkan adayların, kültür sanat ve basın dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilmesiyle belirlendi.

Güzelliğe değer katan AVON ve Türkiye’nin en köklü kadın dergisi Elele tarafından düzenlenen ve yılın alanlarında en başarılı kadınlarını belirleyen Elele AVON Kadın Ödülleri’nde jüri seçimini yaptı.

Jüri, geçen senenin ödül kazanan isimlerinden şarkıcı Kalben, karikatürist Erdil Yaşaroğlu, oyuncu Hale Soygazi, balet ve oyuncu Tan Sağtürk, oyuncu Derya Baykal, yönetmen Türkan Derya, sanatçı ve akademisyen Hüsamettin Koçan ile gazeteciler Mehmet Y. Yılmaz ve Kanat Atkaya’dan oluşuyor.

Halk oylamasının tamamlanmasının ardından toplanan jüri üyeleri, 9 kategoride en yüksek oyu alan üçer isim arasında birincileri belirledi. Oyuncu, yazar, şarkıcı, spor, bilim, sosyal sorumluluk, gazeteci, girişimci ve güzel sanatlar kategorilerinden yılın kadınları olarak belirlenen isimler 16 Ocak 2018 tarihinde düzenlenecek görkemli geceyle kamuoyuna açıklanacak.

ELELE AVON KADIN ÖDÜLLERİ 2017 ADAYLARI ŞÖYLEYDİ:

Oyuncu: Aslı Enver, Bensu Soral, Bergüzar Korel, Büşra Develi, Gonca Vuslateri

Şarkıcı: Aleyna Tilki, Ceylan Ertem, Gülşen, Hadise, Sıla

Yazar: Arzum Uzun, Ayşe Kulin, Azra Kohen, İclal Aydın, İnci Aral

Spor: Eda Erdem Dündar, Esra Nur Gökçek, Meryem Bekmez, Yasemin Adar, Zeliha Ağrıs

Bilim: Ayşe Ören, Neval Çam ve İçten Bozkurt, Prof. Dr. Feryal Özel, Prof. Oya Başak

Sosyal sorumluluk: Aylin Sezgin, Canan Güllü, Dilek Livaneli, Meryem Uzerli ve Esra Oflaz Güvenkaya (İkinci Şans projesi), Nesrin Ercan (Mika-Der Başkanı)

Gazeteci: Ahu Özyurt, Gülden Aydın, Melis Alphan, Özlem Gürses, Nazlı Çelik

Girişimci: Aslı Elif Tanuğur, Burçin Karababa, Evrim Tankuş, Melek Özdemir ve Hale Nal, Tülin Akın

Güzel Sanatlar: Burçak Bingöl, Dilara Fındıkoğlu, Mahinur Ergun, Nehir Özzengin, Yonca Karakaş

Yorumlar