Eliz Sakuçoğlu sevgilsi Ekin Mert Daymaz'la cesur paylaşımı olay oldu!

Eliz Sakuçoğlu sevgilisiyle ilk kez sosyal medyada aynı karede Ekin Mert Daymaz'la paylaşımda bulundu! İkilinin cesur paylaşımı olay yarattı!

Eliz Sakuçoğlu sevgilsi Ekin Mert Daymaz'la cesur paylaşımı olay oldu!

Eliz Sakuçoğlu oyuncu sevgilisi Ekin Mert Daymaz'la ilk kez beraber paylaşımda bulundu! Havuzda aynı karede yaptığı cesur paylaşımıyla aradığı aşkı kendisinden küçük sevgilisi Ekin Mert Daymaz'da buldu dedirtti. İkilinin bir süredir devam eden birlikteliklerinden ilk paylaşımı oldu. İşte Eliz Sakuçoğlu ve Ekin Mert Daymaz'ın havuzdaki o cesur paylaşımı...

Eliz Sakuçoğlu, instagram hesabından sevgilisi ile romantik paylaşımlar yaptı. Fotoğraflarını gizleyen Eliz Sakuçoğlu, yazdığı notlarda aşk imalarında bulunmayı ihmal etmedi. Havuz balesi videosunda ise Sakuçoğlu, sevgilisinin kollarında su yüzüne çıkışını takipçilerinin beğenisine sundu.

SOSYAL MEDYADAN HAVUZDA PAYLAŞIM YAPTI!

Geçtiğimiz günlerde birlikte tatil yaparken görüntülenen Eliz Sakuçoğlu ve Ekin MertDaymaz aşkı belgelenmişti. Sosyal medya hesaplarından ilişkilerine dair bir şey paylaşmayan çiftten Eliz Sakuçoğlu, sevgilisi ile cesur paylaşım yaptı. Takipçileri, havuzda su balesi adını verdikleri videoda Eliz Sakuçoğlu'nun arkasındaki kişinin Ekin Mert Daymaz olduğu konuşuldu.

eliz sakuçoğlu ekin mert daymaz

 

 

Yorumlar