Elmacık kemikleri belirginleştirmek için ne yapmalı ufak dokunuşlar yapın!

Elmacık kemikleri belirginleştirmek için ne yapılmalı? Elmacık kemiklerini bir tık daha belirginleştirmek isteyenler için ufak dokunuş sırlarını açıkladık!

Elmacık kemikleri belirginleştirmek için ne yapmalı ufak dokunuşlar yapın!

Yüzün ifadesini değiştiren ve güzel gösteren kısımlardan biri de elmacık kemikleridir. Peki makyaj severlerin sıklıkla sorduğu o sorulardan biri olan 'elmacık kemikler nasıl belirginleştirilir?' sorusunun cevabını elmaelma.com okurları için sıraladık. Çok fazla şeye ihtiyacınız olmayan bu yöntem sayesinde ufak dokunuşlarla elmacık kemiklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz! 

Yüzde hem aydınlık gösterip hem de ortaya çıkarabileceğiniz bir bölge olan elmacık kemiklerinizi öne çıkarmak için kontür ve aydınlatıcıya ihtiyacınız var! Bu iki malzeme sayesinde elmacık kemiklerinizi olduğundan daha belirgin hale getirebilirsiniz. 

KONTÜRLE ELMACIK KEMİK BELİRGİNLEŞTİRME

Elmacık kemiklerini belirginleştirmek için bunun için ilk olarak kontür işlemine ihtiyacınız olabilir. Cilt tonunuza göre tercih ettiğiniz kontür yüz hatlarınızı belirginleştirmede yardımcı olur. Kontür uygulamasını sadece elmacık kemiklerinize değil aynı zamanda alın burun ve çene kısımlarına da uygulamayı unutmayın!

HIGHLIGHTER YARDIMI

Daha doğal bir görünüm isteyenler için highligter kullanımını tercih edebilirsiniz. Daha minimal ve doğal bir ışıltı ile elmacık kemiklerinizin üzerine uygulayın. Böylelikle doğal ışıltı yardımıyla elmacık kemiklerinizin daha sağlıklı bir görünüm kavuşmasına hem de ön plana çıkmasına neden olacaktır.

Yorumlar