Emre Nur kimdir 12 Aralık'ta ne olacak kıyameti erteledi!

Emre Nur kimdir ne iş yapıyor sorusu kıyamet alametleri nedeniyle Türkiye'nin gündeminde. 11 Kasım'da kıyamet kopacak diyen Emre Nur yeni tarih verdi: 12 Aralık

Emre Nur'un kıyamet senaryoları gündemden düşmüyor. 11 Kasım gecesi kıyamet kopacak diyen Emre Nur kıyamet tarihinin ertelendiğini söyledi. Emre Nur'a göre yeni kıyamet tarihi 12 Aralık çarşamba. Emre Nur, aslında bir matematik öğretmeniydi ve 11 Kasım'da kıyamet kopunca işe ihtiyacı olmadığı gerekçesiyle istiraf etmişti. Ancak işler Emre Nur'un beklediği gibi olmadı 11 Kasım'da kıyamet kopmadı. Emre Nur'un bunun için bir açıklaması vardı. Sosyal Medya hesabından namaz kıldığı bir video yayınlayan Emre Nur, kıyametin ertelendiğini söyledi. Bu da yetmedi kıyametin kendi duaları nedeniyle ertelendiğini 12 Aralık Çarşamba günü kıyametin kopacağını söyledi. 

Emre Nur namaz videosunun altına şu mesajı yazdı: 

"Arkadaşlar dün gece sabaha kadar cennet tepesinde dualarıma karşılık veren Allah'ım bize ikinci şans verdi. Yeni gelen vahiy de 12.12.2018 e kadar gemi yapmamı söylüyor. Büyük tufan kopacak küresel bir kasırga ile gelecek ve bu son şansımız bana inandığınız için sizleri seviyorum."

NE DEMİŞTİ?

Öğretmen Emre Nur, istifa dilekçesinde İslam'ın bazı şartları olduğunu söyleyerek ve kıyameti haber vermişti. Nur, dilekçesinde "11.11.2018 Pazar gecesi, Kuran'ı Kerim'de Tarık Suresi'nde geçen Tarık Yıldızı'nın (33,33) enle ve boylamdaki yere düşeceği, Allah'ım tarafından vahiy yoluyla bildirmiştir. Bana bildirilen bu durumu, insanlara anlatmama rağmen bir türlü inanmamaktadırlar. Zaten yozlaşmış bu dünya düzeninin yıkılacağından ve onun yerine güçlü ve gerçek bir İslam düzeni kuracağımızdan dolayı, ayrıca insanların bana inandığını ve inanacağını görmek adına istifa etmiş bulunuyorum.'' demişti.

İşte o paylaşımı...

Emre Nur kimdir ne iş yapıyor 12 Aralık'ta ne olacak

 

Yorumlar 1 yorum