2012-2013 sonbahar/kış renk trendleri

...



Moda dünyasına yön veren renkler, tasarımları güçlendirerek trendlerin temelini oluşturuyor. 2012- 2013 Sonbahar/Kış sezonu da en görkemli ve göz alıcı renkleri beraberinde getiriyor.

Bizi 1950'lere geri götüren ve klasik Hollywood stilini tekrar yaşatan baştan çıkarıcı kobalt, aristokratik şarap, muhafazakar gri, asil hardal, elegan uçuk pembe tonları, sezonun en güçlü renklerini oluşturuyor.
8 1

Kobalt


Miu miu, Erdem, Stella McCartney, Rachel Roy, Prabal Gurung ve daha bir çok ünlü tasarımcının Sonbahar/Kış koleksiyonuna baktığımızda, kobalt mavisinin bu sezonun kraliçesi olduğunu söyleyebiliriz.

Siyah, gri ve kırmızıyla mükemmel bir uyum içersinde olan kobalt tonlar turuncuyla birleştiğinde ise daha göze çarpan ve modern bir hava yakalıyor.

İster gündüz ofiste, ister gece bir davette üzerinizde taşıdığınız bu rengin göz alıcı ve baştan çıkarıcı bir etki yaratacağı kesin.
8 2

Şarap


Klasik ve elegan kadının sembolü şarap rengi, sezonun en baskın renklerinden biri. Haider Ackermann, Gucci, Chloé ve Rodarte gibi tasarımcılar şarap rengini yünlere taşımayı tercih ederken Alexander Wang ve Acne bu rengi derilerle birleştiriyor.

Siyah topuklu ayakkabılarla ve koyu bir makyajla birleştiğinde gece davetleri için göz alıcı bir şıklık yaratıyor. Şarap rengi trençkotlar ve deri ceketler sonbaharda her stile uyabilecek alternatifler sunuyorlar.
8 3

Hardal


Hardal rengi, yün elbiseler, örgü kazaklar, uzun ceket ve paltolarla sonbaharın en gözde renkleri arasında yerini alıyor. Chanel ve Lanvil, hardal rengini morla birleştirerek vintage bir hava yaratırken, Miu Miu koyu hardal rengini kirli kahveyle birleştiriyor. Louis Vuitton ise hardal rengini uzun kalem etek ve kısa ceketle kullanarak daha klasik bir görünüm ortaya koyuyor.

Hardal rengi, mor, kahverengi ve koyu yeşil ile uyum sağlıyor. En şık skinny pantolonların ve elbiselerin üzerinde duruyor.
8 4