Engin Altan Düzyatan eşi kimdir kaç aylık hamile yapacağı haraketi duyan helal olsun diyor

Engin Altan Düzyatan kimdir? Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar kimdir? Neslişah Alkoçlar'ın alkışlanacak hareketi ne? Hepsi haberimizde.

Engin Altan Düzyatan eşi kimdir kaç aylık hamile yapacağı haraketi duyan helal olsun diyor

Engin Altan Düzyatan kimdir? Engin Altan Düzyatan nerelidir? Engin Altan Düzyatan ne zaman evlendi? Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar kimdir? Neslişah Alkoçlar kaç aylık hamile? gibi soruların cevaplarının yanı sıra Neslişah Alkoçlar'ın aldığı kararı duyunca "helal olsun" diyeceksiniz.

BEBEĞE GELEN HEDİYELERİ...

Oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın 7 aylık hamile eşi Neslişah Alkoçlar, bebeğine gelecek tüm hediyeleri Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlamaya karar verdi.
Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile 2014 yılında evlenen Neslişah Alkoçlar, ikinci bebeğine kavuşmak için gün sayıyor.

HEDİYELERİ ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA BAĞIŞLAYACAK

7 aylık hamile olan Alkoçlar, bebeğine gelecek tüm hediyeleri Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacak. Amerika'da eşi ve oğluyla tatil yapan Neslişah Alkoçlar, kızı için buradan alışveriş yapacak. Oyuncu Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar çifti 2016 yılında Emir adını verdikleri bebeklerini kucağına almıştı. Çiftin bebekleri 3 kilo 950 gram 49 santimetre boyunda dünyaya gelmişti.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR?

26 Temmuz, 1979 yılında dünyaya gelen Engin Altan Düzyatan İzmirlidir. Asıl kökeni Arnavut olan Engin Altan Düzyatan dizi oyuncusu ve sunucudur. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Engin Altan Düzyatan ilk olarak Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almış. İlk olarak 2002 yılında Koçum Benim adlı dizi ile televizyon ekranlarına çıkan Engin Altan Düzyatan oyunculuğu ile yapımcıların dikkatini çekmiş 2005 yılında Kalbin Zamanı filmi ile beyaz perdeyle tanışmıştır. Sunuculuk deneyimini ise 2010 yılında 1 Milyon Canlı Para adlı yarışma programı ile edinmiştir 2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile evlenen Engin Altan Düzyatan bu evlilikten Emir Aras adında bir evlat sahibi olmuştur. Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan oyunculuğu ile herkesi etkilemeyi başarmıştır.

NESLİŞAH ALKOÇLAR KİMDİR?

Neslişah Alkoçlar, 2 Aralık 1988 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Eski milli futbolcu Selim Soydan ve aktris Hülya Koçyiğit'in torunu, eski aktris Gülşah Soydan Alkoçlar ve Ender Alkoçlar'ın kızı, Aslışah Alkoçlar'ın ablasıdır. İlkokul eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra ortaokul ve lise öğrenimini İngiltere'de bulunan College of Millfield'da tamamladı. Lise mezuniyetinin ardından üniversite öğrenimini de İngiltere'de tamamlayan Alkoçlar, University of Westminster'dan mezun oldu. İngiltere'de bulunduğu yıllarda, kolej voleybol takımında oynadı. Aynı zamanda iki yaşında kayağa başlayan Neslişah Alkoçlar, Türkiye şampiyonu milli kayakçıdır. Üniversite döneminde her yaz Doğan Holding’e ait medya reklam satış ve pazarlama şirketi olan Birmaş’ta staj yaptı ve mezun olunca 2 yıl Birmaş’ta Kanal D Reklam Satış Pazarlama bölümünde çalıştı. 2011 senesinde organik gıda şirketi Raya'yı kurdu. 28 Ağustos 2014 tarihinde aktör Engin Altan Düzyatan ile nikah masasına oturdu. 9 Ocak 2016 tarihinde "Emir" isimli evlatları dünyaya geldi.

Yorumlar