Erkekler nasıl etkilenir? Erkekleri etkilemenin yolları nelerdir?

Erkekleri etkilemek, hayalini kurduğunuz sağlam temele dayalı bir ilişki hayal ediyorsanız bu kuralları sakın aklınızdan çıkarmayın...

Erkekler nasıl etkilenir? Erkekleri etkilemenin yolları nelerdir?

Biz kadınlar karşımızdaki erkeği etkilemek için herşeyi yaparız! Sadece bizi düşünsün isteriz. Ama bu okadar da kolay değildir. Karşımızdaki erkeği etkilemenin 3 yolunu sizler için hazırladık! Mutlaka denemelisiniz...

Beden dilini çekici bir şekilde kullan!

Bir erkeği etkilemek istiyorsan, beden dilini çekici bir şekilde nasıl kullanman gerektiğini iyi bilmelisin. Şunu unutma ki, ilişkilerde iletişimin %60’ını beden dili oluşturur. İçindeki duyguları dile dökerek erkeğin duymasını sağlayabilirsin. Bu güzel bir yöntemdir. Ama beden dilini kullanarak erkeğe olan ilgini gösterirsen erkek bunu duymaz tüm bedeniyle hisseder. Yani bir erkeğin diğer kadınlardan senin için vazgeçmesini istiyorsan onun içinde kıpırtı oluşturmalısın. Bunun da en etkili yollarından birisi çekici bir beden dilidir.

Erkeğe kendini anlatmak yerine onu dinle!

Çevrendeki kadınlara dikkat edersen, bir erkekle konuştukları zaman sürekli kendilerini anlatmak için çaba sarf ettiklerini fark edersin. Sürekli bir kendini ispatlama ve açıklama çabası içindelerdir. Erkeğe soru sormak yerine hep kendileri hakkında konuşmayı severler. İşte, tam da bu noktada, erkeğe sürekli kendini anlatmak yerine ona sorular sor. Ve onu dikkatli bir şekilde dinle!

Sihirli dokunuşlarını kullan!

Erkekle doğru zamanda doğru fiziksel temas kurmak, onu etkilemek için çok çok önemlidir. İnsanların birbirine dokunması aralarındaki samimiyeti artırır. Mesela birine sarıldığın zaman otomatikman ona karşı bir güven duygusu hissedersin. O nedenle dokunuşlarını iyi kullanman gerekiyor. Konuşurken ara ara hoşlandığın erkeğin koluna dokun. Bu, aranızda daha samimi bir bağ kurulmasını sağlar. Bazen seninle ilgili güzel bir cümle kurduğunda ona sarıl. Böylece güzel sözünü ödüllendirerek, onu sana güzel sözler söylemesi konusunda teşvik etmiş olursun. Sana bir şeyler anlatırken derin bir göz teması kur. Dudağının kenarında yemek kaldığında, peçeteyle hoşlandığın erkeğin dudağını sil. Bunların hepsi aranızda güzel bir elektrik oluşmasını ve erkeğin senden etkilenmesini sağlayacak.

Yorumlar